Müsiad Batman Şubesi Paris'teydi - Son Dakika
Yerel

Müsiad Batman Şubesi Paris'teydi

Müsiad Batman Şubesi Paris\'teydi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD Paris'in açılışı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun katılımıyla Fransa'da gerçekleştirildi.

14.10.2014 09:33

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD Paris'in açılışı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, Ak Parti Ağrı Milletvekili Fatma Salman, Paris Büyükelçisi Hakkı Akıl, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD Batman Şube başkanı Suad Özdemir, Başkan yardımcısı Mehmet Bulut, Osman Soysal, Ferhat Kayra ile MÜSİAD Üyesi İşadamları ve vatandaşların katılımlarıyla Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirildi.

Açılışta konuşma yapan MÜSİAD Genel başkanı Nail Olpak, "Biz her açılışımızı bir bayram olarak değerlendirmeye çalışıyoruz. Bu noktan bakıldığında da sık bayram yaptığımızı ifade etmeye başladılar. Neredeyse ayda bir iki defa bu açılışları gerçekleştirmenin gururu ve sizlerin desteği ile onurunu yaşıyoruz. Fransa'da Önceden başlatmış olduğumuz teşkilatlanma çalışmamızda temsilcilik noktasında faaliyetlerimizi sürdürüyorduk ama şubeleşme aşamasına gelememiştik. Yurtiçinde aşağı yukarı şubeleşmenin sonuna geldiğimizi söyleyebileceğimiz bir aşamaya gelindiğinden herhalde faaliyetlerimizi daha da dışarıda yoğunlaştıralım diye bir düşüncemiz vardı. Bugün onun bir neticesi olarak Paris MÜSİAD'ımızın açılışı için bir aradayız" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Müsiad Batman Şubesi Paris'teydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement