Nazilli Belediyespor, Köyceğiz Göl ve Gençlikspor'u 3-0 mağlup etti - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyespor, Köyceğiz Göl ve Gençlikspor'u 3-0 mağlup etti

Nazilli Belediyespor, Köyceğiz Göl ve Gençlikspor\'u 3-0 mağlup etti

Muğla temsilcisi Köyceğiz Göl ve Gençlikspor'u ağırlayan Nazilli Belediyespor Voleybol Takımı, karşılaşmadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. Nazilli Belediyespor, normal setleri 3-0 kazanarak ligde 3. galibiyetini elde etti. Takım oyuncuları ve teknik heyet, karşılaşma sonrasında Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan tarafından tebrik edildi.

09.11.2023 10:32  Güncelleme: 10:33

Ligin 4. Haftasında Muğla temsilcisi Köyceğiz Göl ve Gençlikspor Voleybol Takımını misafir eden Nazilli Belediyespor Voleybol Takımı karşılaşmadan 3-0'lık galibiyet ile ayrıldı.

Nazilli Kapalı Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan filenin efeleri ilk seti 25-17'lik skorla önde tamamladı. İkinci sette de rakibine şans tanımayan Naz Naz 25-16'lık skorla setlerde 2-0'lık üstünlük ile üçüncü sete başladı. Üçüncü sette karşılıklı alınan sayılar ile 24-24'lük skor sonrasında voleybolcular rakibini 27-25'lik skorla mağlup ederek normal setleri 3-0'lık sonuçla tamamladı ve ligde 3. galibiyetini aldı.

Filenin Efeleri ligin 5'inci haftasında 12 Kasım Pazar günü saat 14.00' te Menteşe Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda saat 14.00'te Muğla temsilcisi Yerkesik Spor Voleybol Takımı'nın misafiri olacak.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan karşılaşmayı Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kaya ve yönetim kurulu ile birlikte izlerken karşılaşma sonrasında takım oyuncuları ve teknik heyeti tebrik ederek hatıra fotoğrafı çekildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyespor, Köyceğiz Göl ve Gençlikspor'u 3-0 mağlup etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement