Numan Kurtulmuş'tan Taşçı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Numan Kurtulmuş'tan Taşçı'ya Ziyaret

Numan Kurtulmuş\'tan Taşçı\'ya Ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı ziyaret etti.

31.05.2014 16:01

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret etti.

Konferans vermek üzere Samsun'a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Demircan, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti Samsun Milletvekili Prof. Dr. Tülay Bakır, AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel ile birlikte Atakum Belediyesi'ni ziyaret etti.

Atakum Belediyesi'ne yaptığı ziyarette Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ve meclis üyeleri tarafından karşılanan Prof. Dr. Kurtulmuş, "Ben aslen Ünyeliyim. Bu sahillerin güzelliğini bilirim. AK ellerin yapacağı çalışmalarla daha da güzel olacağına, bölgenin turizm potansiyelinin artacağına inanıyorum" dedi.

Başkan Taşçı ise halka hizmet için ellerinden gelen bütün gayreti göstererek Atakum'un da AK belediyeciliğin güzelliklerinden ve üstün hizmet anlayışından payını almasını sağlayacaklarını vurguladı.

Başkan Taşçı, ziyaretin anısına Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'a bir hediye takdim etti. Ziyaretin ardından toplu halde objektiflere poz verildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Numan Kurtulmuş'tan Taşçı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement