Ödemiş Emniyeti, Huzur Toplantısını Engelsiz Kahve'de Yaptı - Son Dakika
Yerel

Ödemiş Emniyeti, Huzur Toplantısını Engelsiz Kahve'de Yaptı

Ödemiş Emniyeti, Huzur Toplantısını Engelsiz Kahve\'de Yaptı

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü her ay ilçenin değişik noktalarında yaptığı Huzur Toplantısı'nı bu kez Ödemiş Belediyesi Engelsiz Kahve'de gerçekleştirdi.

11.05.2013 07:41

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü her ay ilçenin değişik noktalarında yaptığı Huzur Toplantısı'nı bu kez Ödemiş Belediyesi Engelsiz Kahve'de gerçekleştirdi.

Yapılan Toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Adil Metin, Ödemiş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ufuk Kızıler'in yanı sıra birim amirleri, mahalle muhtarları, oda ve dernek başkanları katıldı.

Emniyet Müdürü Metin, "Bugün Engelliler Haftası kutlamaları başladığı için biz de toplantımızı Engelsiz Kahvede yapmak istedik. Ödemiş'te bulunan engelli kardeşlerimizin çocuklarımızın günlerini kutluyorum. Her ay yaptığımız Huzur Toplantısı'nda elde ettiğimiz sonuçları rapor haline getirerek İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'ne aktarıyoruz. Karşılıklı çalışmalar sonucu iyi sonuçlar elde ediyoruz. Bugünde şehrin huzuru için konuşacağız. Sizlerin önerileri bizlere yardımcı olacak" dedi.

ASKER EĞLENCELERİNE DİKKAT

Sohbet havasında devam eden toplantı da muhtarlar mahalleleri hakkında bilgiler verirken, Ödemiş eski belediye başkanı mimar Münir Bezmez, asker eğlencelerinin daha sakin ve kontrollü yapılması gerektiğini söyledi. Bezmez; "Asker adaylarımız vatani görevlerini yapmak için hazırlanıyorlar. Gençler eğlenceler yapıyor ancak geçen hafta yaşanan kaza iki yavrumuzun ölümüne sebep olan acı bir kaza yaşadık. Bu eğlencelerin kontrollü yapılması lazım. Ayrıca Adnan Menderes Bulvarı kavşağının yetkililer tarafından tekrar kontrol edilmesi gerekiyor" dedi.

Ödemiş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ufuk Kızıler de, konu ile ilgili olarak incelemelerin sürdüğünü, gençlerin de trafikte daha kontrollü olmaları gerektiğini dile getirdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş Emniyeti, Huzur Toplantısını Engelsiz Kahve'de Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement