ODTÜ Koleji Çanakkale Şehitlerini Andı - Son Dakika
Yerel

ODTÜ Koleji Çanakkale Şehitlerini Andı

ODTÜ Koleji Çanakkale Şehitlerini Andı

Kayseri ODTÜ Koleji öğrencileri, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 98.yıl dönümü nedeniyle hazırladıkları etkinlikle Çanakkale şehitlerini andı.

21.03.2013 09:24

Kayseri ODTÜ Koleji öğrencileri, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 98. yıl dönümü nedeniyle hazırladıkları etkinlikle Çanakkale şehitlerini andı.

İl Özel İdaresi Tiyatro Salonunda düzenlenen programa, Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, Kayseri ODTÜ Koleji Müdürü Çetin Evren, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Milli mücadele döneminde şehit olanların yad edildiği programda öğrencilerin sergiledikleri tiyatro gösterisi büyük beğeni topladı. Etkinlik hakkında bilgi veren ODTÜ Koleji Müdürü Çetin Evren, "Çocuklarımız bu vatanın nasıl kazanıldığını, atalarımızın, dedelerimizin, ninelerimizin fedakarca yokluk içinde bu vatanı bize emanet etmelerini izleyenlere çok güzel ifade ettiler. Profesyonel tiyatrocular gibi performans sergilemişlerdir. Bize emanet edilen vatan topraklarını sonsuza dek koruyup kollayacağız. Yetiştirdiğimiz çocuklara bu bayrağı gururla dalgalandırmalarını anlatacağız. ODTÜ Koleji olarak her zaman öğrencilerimizin öz güveni gelişmiş bireyler olarak yetişmesine önem veriyoruz" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ODTÜ Koleji Çanakkale Şehitlerini Andı - Son Dakika


Advertisement