Öğrenciler, Öğretmenler Ve Bürokratlar Geri Dönüşüm İçin Topladı - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler, Öğretmenler Ve Bürokratlar Geri Dönüşüm İçin Topladı

Öğrenciler, Öğretmenler Ve Bürokratlar Geri Dönüşüm İçin Topladı

Batmanın Kozluk İlçesine bağlı Bekirhan Beldesinde, geri dönüşüm projesi için çöp toplama etkinliği düzenlendi.

31.03.2016 16:51

Bekirhan'da çöpler geri dönüşüme

Batmanın Kozluk ilçesi Bekirhan Beldesinde 'Benim Okulum Doğa Dostu' projesi etkinliği devam ediyor.

Etkinlik kapsamında beldedeki çöpler geri dönüşüm tesislerine gönderiliyor.

Bekirhan Çok Programlı Anadolu Lisesi müdürlüğü öncülüğünde, beldedeki tüm okulların katılımıyla "Benim Okulum Doğa Dostu'' projesi kapsamında gerçekleştirildi.

Projedeki bir dizi etkinliğin ilk ayağını oluşturan ve okul müdürlüğü ile ÇEVSAN Geri Dönüşüm Fabrikası arasında yapılan protokol kapsamında beldedeki öğrencilere ve yerel halka çevre bilinci ve doğa sevgisi kazandırmak için Kaymakam Orhan Aktürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahim Yaşa, Bekirhan Belde Belediye Başkanı Zeki Demir, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Nezir Sevim'in de katıldığı kalabalık kitle, beldede geri dönüşüm hareketi başlattı.

Bölgede bulunan okullardan yaklaşık 1200 öğrenci, 80 öğretmen, idareci ve çalışanla birlikte beldenin önemli bir kısmında geri dönüştürülebilecek malzeme toplandı.

Etkinlik kapsamında ÇEVSAN'dan çevre mühendisinin okulda geri dönüşümün önemi hakkında yaptığı bilgilendirme sunumu sonrası yapılan çalışma yerel halk tarafından çok olumlu karşılandı.

Çalışma hakkında görüşülen koordinatör ve idareciler; geri dönüşümün ve atıkların dünyanın en önemli gündem maddelerinden biri olduğunu, bu bağlamda projeye destek olan herkese teşekkür ettiklerini ilettiler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Öğrenciler, Öğretmenler Ve Bürokratlar Geri Dönüşüm İçin Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement