Öğrencilerden Tiyatro Oyunu - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden Tiyatro Oyunu

Öğrencilerden Tiyatro Oyunu

Kütahya’nın Hisarcık Atatürk İlkokulu öğrencilerinin sahneye koyduğu ’Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler’ isimli tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

11.05.2016 11:20

Kütahya'nın Hisarcık Atatürk İlkokulu öğrencilerinin sahneye koyduğu 'Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler' isimli tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

Atatürk İlkokulu öğrencilerinin rol aldığı 30 kişiden oluşan Minik Yıldızlar Tiyatro topluluğu, 'Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler' isimli tiyatro oyununu Belediye Düğün Salonunda sergilediler. Okul Öncesi Öğretmeni Oytun Ovalıoğlu ve Sınıf Öğretmeni Yusuf Kelek'in hazırlayıp yönettiği iki perdeden oluşan oyunda öğrencilerin gösterdiği performans büyük alkış aldı.

Çocuklara küçük yaşta özgüvenlerinin artırılmasının önemini vurgulayan Okul Öncesi öğretmeni Oytun Ovalıoğlu, bu etkinliklerinin daha sık yapılması gerektiğini söyledi.

Tiyatro gecesinde ayrıca Müdür Yardımcısı Pelin Solak nezaretinde öğrencilerin işaret dili ile sundukları İstiklal Marşı ve Onuncu Yıl Marşı ile 'Ders olsun' ve 'Keyfi yolunda, aşkı sonunda' şarkıları hayranlıkla izlendi.

Tiyatro gecesine Kaymakam Davut Bayraktar, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Vasfi Kahya, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ali Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Salim Turası ve öğrencilerin aileleri katıldı.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Tiyatro Oyunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement