Omü Türkiye Altıncısı Oldu - Son Dakika
Yerel

Omü Türkiye Altıncısı Oldu

Omü Türkiye Altıncısı Oldu

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), yerel ve yaygın yazılı medyada yayımlanan toplam bin 535 haberiyle Türkiye’deki tüm üniversiteler arasında altıncı oldu.

24.01.2014 17:29

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), yerel ve yaygın yazılı medyada yayımlanan toplam bin 535 haberiyle Türkiye'deki tüm üniversiteler arasında altıncı oldu.

Bir medya takip merkezinin hazırladığı rapora göre, OMÜ, 2013 yılında yerel ve yaygın yazılı basında yer alan bin 535 haberleriyle Türkiye'deki üniversiteler arasında altıncı sırada yer aldı. Raporda, 2 bin 968 haberle Akdeniz Üniversitesi birinci, 2 bin 337 haber ile ODTÜ ikinci, 2 bin 99 haberle Selçuk Üniversitesi üçüncü, 2 bin 17 haber ile İstanbul Üniversitesi dördüncü, bin 552 haber ile Ege Üniversitesi beşinci oldu. Altıncı sırada yer alan OMÜ'yü ise, Çukurova Üniversitesi, Yakındoğu Üniversitesi, Ankara Üniversitesi ve Erciyes Üniversitesi takip etti.

Esra Ayşe Kıroğlu (Birimi Sorumlusu), Gökhan Çetin, Tayfun Sokul, Özlem Tekiner, Nehir Güler ve Kısmen Aydın'ın görev yaptığı OMÜ Basın Yayın Birimi'nde 2013 yılı içersinde basına toplam bin 535 adet haber servis edildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement