Ordu-Giresun Havaalanı Projesi - Son Dakika
Yerel

Ordu-Giresun Havaalanı Projesi

Ordu-Giresun Havaalanı Projesi

Eski İçişleri Bakanı ve Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, yapımı devam eden Ordu-Giresun Havaalanı projesi inşaatında incelemelerde bulundu.

27.01.2013 12:19

Eski İçişleri Bakanı ve Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, yapımı devam eden Ordu- Giresun Havaalanı projesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Havaalanı inşaatının devam ettiği Gülyalı ilçesindeki alanda incelemelerde bulunan Şahin, burada çalışmalarla ilgili ilçe kaymakamı Yemen Bayrak'tan bilgi aldı.

Havaalanı inşaatının planlandığı gibi devam ettiğini vurgulayan Şahin, şöyle konuştu:

"Bizim biletimiz hala geçerli. Son durumu Ulaştırma Bakanlığı'na sorarız. Belki bakanımızla birlikte bir gün buraya gelerek biletimizle ilgili son açıklamayı yaparız. Bilet değil burada yapılan iş önemli"

-Bakan Yıldırım'a bilet alalım önerisi-

Şahin'in açıklamasının ardından, programa katılan Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, bir uçak bileti de Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a alınması önerisinde bulundu.

Şahin ise bu öneri üzerine, "Yalnız Ulaştırma Bakanı uçak bileti almadan uçuyor. Valiler, bakanlar iş icabı uçak bileti almadan uçuyorlar" diye yanıt verdi.

Vali Şahin de, "Ben şuana kadar hiç öyle uçamadım" dedi.

Şahin, incelemeleri sırasında, Ordu Valisi Orhan Düzgün, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin ve AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener de eşlik etti.

Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu

Yayıncı: Hüseyin Likoğlu - ORDU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ordu-Giresun Havaalanı Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement