Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, İzmir'de - Son Dakika
Yerel

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, İzmir'de

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, İzmir\'de

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Milletimizi, bilhassa Türkiye'yi krize sürüklememek için parti olarak ne gerekiyorsa her türlü fedakarlığı yapacağız." dedi.

10.07.2015 22:28  Güncelleme: 08:35

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, koalisyon görüşmelerinin önümüzdeki hafta başlayacağına işaret ederek, "Milletimizi, bilhassa Türkiye'yi krize sürüklememek için parti olarak ne gerekiyorsa her türlü fedakarlığı yapacağız" dedi.

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül Özçınar'ı makamında ziyaret eden Eroğlu, ilçeye  Bakanlığının yaptığı projelerle ilgili bilgi verdi.

Eroğlu, İzmir'in en doğusundaki ilçe olduğu için Kiraz'ın bazı hizmetlerden mahrum kaldığını belirterek, "Biz Kiraz'a sahip çıkalım, ne gerekiyorsa yapalım dedik. Yol, köprü, baraj ve sulama problemlerini halledeceğiz dedik. Orman Bölge Müdürlüğümüzün çalışmaları var. İnşallah Kiraz'da vatandaşlarımıza gelir getirici türdeki fidanlarla ağaçlandırdığımız alanları kura ile dağıtacağız" diye konuştu.

Kiraz'a müjdelerle geldiğini aktaran Eroğlu, ilçeye yaptıkları Haliller ve Çatak göletleri ile yaklaşık 5 bin dekar alanı suladıklarını, bu göletlerin Kiraz'a hayat verdiğini söyledi.

Eroğlu, AK Parti hükümetinden önce Küçük Menderes havzasına herhangi bir tesis yapılmadığını ifade ederek, havzada sulanmadık toprak, ıslah edilmedik dere bırakmayacaklarını dile getirdi.

Bakan Eroğlu, daha sonra Kiraz Belediyesinin düzenlediği iftar programına katıldı.

Eroğlu, buradaki konuşmasında seçim sonuçlarını ve koalisyon görüşmelerini değerlendirdi.

Görüşmelerin pazartesi günü başlayacağını anımsatan Eroğlu, şunları kaydetti:

"Milletimizi, bilhassa Türkiye'yi krize sürüklememek için parti olarak ne gerekiyorsa her türlü fedakarlığı yapacağız. Çünkü biz devamlı milletimizin ve Türkiye'nin menfaatlerini partimizin menfaatlerinin üzerinde tutar, buna özen gösteririz. Türkiye hükümetsiz kalmayacak inşallah. Önümüzdeki hafta birinci turdan sonra temayüller belli olur. Şu anda biz de bilmiyoruz, çünkü bize bağlı değil. Karşı tarafın, gideceğimiz partilerin tutumlarının, yaklaşımlarının çok önemli olduğunu vurgulamak istiyorum."

Eroğlu, seçimlerde Türk milletinin kendilerine uzlaşarak, koalisyon kurmaları konusunda bir mesaj verdiğini ve bu mesajı saygıyla karşıladıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, İzmir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement