Ortaokullar Arası Basketbol Turnuvası Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Ortaokullar Arası Basketbol Turnuvası Düzenlendi

Ortaokullar Arası Basketbol Turnuvası Düzenlendi

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Adıyaman’da, düzenlenen Ortaokullar Arası Basketbol Turnuvası’nda, Türkiye Petrolleri Ortaokulu Basketbol Takımı birinci oldu.

24.12.2015 16:46

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Adıyaman'da, düzenlenen Ortaokullar Arası Basketbol Turnuvası'nda, Türkiye Petrolleri Ortaokulu Basketbol Takımı birinci oldu.

Adıyaman Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen basketbol turnuvası final maçına Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Seyit Bağcı, sporcular ve sporcu aileleri katıldı.

8 takımın yarıştığı Ortaokullar Arası Basketbol Turnuvası'nda, Adıyaman Türkiye Petrolleri Ortaokulu Basketbol Takımı birinci, Kahta Girne Ortaokulu Basketbol Takımı ikinci, Adıyaman İkbal Ortaokulu Basketbol Takımı üçüncü, Kahta Hacibey Ortaokulu ise dördüncü oldu. Derece yapan takımlara Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı tarafından takımlara madalya ile kupa verildi.

Oynan final müsabakalarının ardından birinci olan Türkiye Petrolleri Ortaokulu Basketbol Takımı sporcularının sevinçleri ve mutlulukları hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle devam etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortaokullar Arası Basketbol Turnuvası Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement