Özdemir Başaran, Başkan Yazıcı'nın Daveti Üzerine Osmancık'a Geldi - Son Dakika
Yerel

Özdemir Başaran, Başkan Yazıcı'nın Daveti Üzerine Osmancık'a Geldi

Özdemir Başaran, Başkan Yazıcı\'nın Daveti Üzerine Osmancık\'a Geldi

Osmancık tarihi hakkında hazırlanmış nadir eserlerden birisi olan "Tarihi İle Osmancık" kitabının yazarı Avukat Özdemir Başaran, Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı’nın daveti üzerine ilçeye geldi.

27.12.2013 12:57

Osmancık tarihi hakkında hazırlanmış nadir eserlerden birisi olan "Tarihi ile Osmancık" kitabının yazarı Avukat Özdemir Başaran, Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı'nın daveti üzerine ilçeye geldi.

Özdemir Başaran ve ailesini iki gün boyunca İlçede misafir eden Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı; "1961-1974 yılları arasında Osmancık Orman İşletmesi'nde Avukatı olarak görev yapan Özdemir Başaran, ilçenin tarihi yapısından etkilenerek "Tarihi ile Osmancık" adında bir kitap hazırlamıştı. Kitap bu konuda nadir eserlerden birisi olarak hala başvuru kaynağı olma özelliğini korumaktadır. Değerli yazarımızı yıllar sonra ilçemizde konuk etmek istedik. Kendisi davetimizi kırmayarak Osmancık'a geldi. Hazırladığı eserin güncellenerek yeniden basımı ile ilgili telif hakkını da belediyemize ücretsiz olarak devretti. Önümüzdeki günlerde kitap içeriği güncellenerek belediyemiz tarafından yeniden bastırılacaktır. Kendisine bu jesti için teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi,.

Osmancık'ta adını taşıyan sokağı ziyaret eden Özdemir Başaran;" Görev yaptığım süre içinde Osmancık'ı tanıma fırsatı buldum. Bu gelişimde ilçeyi çok gelişmiş ve değişmiş buldum. Ayrıca bir sokağa adımın verilmesi beni çok memnun etti. Vefa örneğini gösteren Osmancık'ın kadirşinas yöneticilerine teşekkür ediyorum" diyerek memnuniyetini ifade etti

Özdemir Başaran'ın oğlu Levent Başaran'da, Osmancık Beledye Başkanı Bekir Yazıcı'ya teşekkür ederek, "Başkanım Allah sizden razı olsun. Yıllar sonra Osmancık'ta geçirmiş olduğumuz şu iki gün babamın hayatında yaşadığı en mutlu gün. Siz bu mutluluğun yaşanmasına vesile oldunuz. Bunun için ailem adına size çok teşekkür ederim" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özdemir Başaran, Başkan Yazıcı'nın Daveti Üzerine Osmancık'a Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement