Özhaseki'nin Ziyaretçi Trafiği - Son Dakika
Yerel

Özhaseki'nin Ziyaretçi Trafiği

Özhaseki\'nin Ziyaretçi Trafiği

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarından yetkililer ile sivil toplum örgütü temsilcilerini makamında kabul etti.

08.10.2013 14:36

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarından yetkililer ile sivil toplum örgütü temsilcilerini makamında kabul etti.

Başkan Özhaseki'ye günün ilk ziyaretini BEM-BİR Sen Kadın kolları yönetimi yaptı. Kadın Kolları Başkanı Ayten Özsoy ve belediyede çalışan kadınların yeraldığı ziyarette, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Karadeniz gezisine katkılarından dolayı Başkan Özhaseki'ye teşekkür edildi. Bu tür gezilerin kaynaşma anlamında çok yararlı olduğunu ifade eden Özsoy, kendi imkanlarıyla görme şansı bulamayacakları yerleri gezdiklerini ifade etti. Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu hizmetlerde, personelin büyük emeğinin bulunduğunu dile getiren Başkan Özhaseki de "Kayseri'deki güzelliklerde hepinizin emeği var. İlerde bugünleri anınca, 'o günlerde yapılanlara ben de şahidim' diyeceksiniz ve kendinizle gurur duyacaksınız" dedi.

Başkan Özhaseki daha sonra kısa süre önce kurulan Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Başkanı Adem Evci ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Ziyarette Başkan Özhaseki'ye derneğin rozeti takıldı. Yaptığı açıklamada esnaflık kültürünün önemli bir kültür olduğunu belirten Başkan Özhaseki, "Kayseri'deki esnaflık kültürünün temelinde Ahi Evran var. Usta-çırak ilişkisi içinde insan yetiştirmiş; ama ahlaki prensiplerini de koymuş işin içine. Onu yitirirseniz geriye bir şey kalmıyor. Ahlaki prensipler bu işin en önemli unsuru" dedi. Dernek Başkanı Adem Evci de yer konusunda Başkan Özhaseki'den yardım istedi. Evci, "Derneğimiz Türkiye'nin ilk ve tek esnaf derneği. Esnafın birlik beraberliğini artırmaya çalışıyoruz ve bu anlamda desteklerinizi bekliyoruz. Önümüzdeki günlerde yapacağımız açılışa da sizleri davet ediyoruz" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin bir başka ziyaretçisi ise Kızılay Kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç ve yönetim kurulu üyeleri oldu. Ziyarette Kızılay Kayseri Şubesinin yapılmak istenen yeni hizmet binası ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Mehmet Özhaseki'yi Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Melikgazi Müftüsü Musa Dolar ile Camii Kebir ve Hunat Cami görevlileri de ziyaret etti. Burada Başkan Özhaseki'ye Kalemli Kuran-ı Kerim hediye edildi. Ziyarette din görevlilerinin bazı istekleri dile getirilerek, Büyükşehir Belediyesi'nin tarihi camilerde yaptırdığı temizlikten dolayı teşekkür edildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özhaseki'nin Ziyaretçi Trafiği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement