Özhaseki'ye Ziyaretler - Son Dakika
Yerel

Özhaseki'ye Ziyaretler

Özhaseki\'ye Ziyaretler

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Hapkido Federasyonu Başkanı Şükrü Kınataş ve Kayseri Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanı Suat Özsoy'u ayrı ayrı kabul etti.

01.03.2013 17:46

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Hapkido Federasyonu Başkanı Şükrü Kınataş ve Kayseri Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanı Suat Özsoy'u ayrı ayrı kabul etti.

İlk olarak Hapkido Federasyonu Başkanı Şükrü Kınataş ve beraberindekileri kabul eden Başkan Özhaseki, hapkido sporu hakkında bilgiler aldı.

Kendisinin de gençlik yıllarıda taekwondo sporu ile ilgilendiğini belirten Başkan Özhaseki, çocukların ve gençlerin mutlaka bir spor dalı ile iştigal etmeleri gerektiğinin altını çizdi.

Hapkido Federasyonu Başkanı Şükrü Kınataş da Başkan Özhaseki'ye kendilerini kabul ettiği için teşekkür ederek, "Hapkido, yakın dövüş sporlarının birleşmesinden oluşan bir spor dalı. Günümüzde daha çok askerler ve polisler gibi yakın döğüş gerektiğin meslek dallarında yaygın olarak yer buluyor. Kayseri'de de bir seminer vermek için bulunuyoruz" diye konuştu.

Hapkido Federasyonu Başkanı Kınataş daha sonra günün anısına Başkan Özhaseki'ye bir plaket takdim etti.

MUHASEBECİLER GÜNÜ ZİYARETİ

Başkan Özhaseki'nin ikinci konukları ise Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Suat Özsoy ve yönetim kurulu üyeleri oldu.

1 Mart Muhasebeciler Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleşen ziyarette konuşan Oda Başkanı Özsoy, Kayseri'yi her alanda ileride görmekten duydukları memnuniyeti ifade ederek, "Özellikle il dışına çıktığımızda şehrimizin ne kadar geliştiğini ve diğer illerden farklı olduğunu görüyoruz. Bu şehre çok büyük emekler veren değerli Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Özellikle Erciyes projesi ile de çok büyük getiriler elde edilecek. Bu da tüm şehrin bu projeden yararlanması demek. Özellikle de "Erciyes'in Karı, Kayseri'nin Karı" sloganı tam bir Kayserili işi slogan olmuş" dedi.

Başkan Özhaseki de Kayseri'nin her alanda büyük gelişim ve değişim yakaladığına vurgu yaparak, "Erciyes projesi ile şimdi büyük bir hamle yapmış bulunuyoruz. Kayseri'nin turizm sektöründen çok daha fazla pay almasını sağlayacak bir proje bu. Daha şimdiden yüzlerce kişiye iş imkanı doğdu. Şehirdeki pasta büyüsün ve herkes bu pastadan payını alsın istiyoruz. Bütün çalışmalarımız bu doğrultuda" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özhaseki'ye Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement