Parlak Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Parlak Çalışmalarını Sürdürüyor

Parlak Çalışmalarını Sürdürüyor

Ak Parti Bağlar Belediye Başkan Adayı Alaattin Parlak'a esnaf ziyaretlerinde büyük ilgi gösterdi.

05.03.2014 16:13

Ak parti Bağlar Belediye Başkan Adayı Alaattin Parlak, sabah saatlerinde Hatboyu Caddesi, Emek Caddesi ve Şeyh Şamil mahallesinde bulunan esnafları ayrı ayrı ziyaret ederek, istişarelerde bulundu.

Alaatin Parlak'a, esnaf ziyaretlerinde Ak parti Bağlar İlçe Başkanı Hüseyin Yalar, Belediye Meclis üyesi adayları Muhammed Akar, Murat Aksoy, Ahmet Öcal, Hazım Gönen, Uğur Apaydın, Ensari Ensari, Kazım Artar, İhsan Çubuk, Mahmut Koşan, Mehmet Aktar ile kalabalık bir partili grubu katıldı. İlk olarak Hatboyu Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret eden Alaattin Parlak, hal ve hatırlarını sorduktan sonra, projeleri hakkında bilgi verdi.30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçiminin, artık bir yerel seçim olmaktan ziyade, ülkemiz açısından son derece önemli bir genel seçim niteliğinde olduğunu belirten Parlak şunları söyledi:

"Bu seçim, küresel güçler ve uzantıları tarafından cendereye alınmak istenen ülkemizin bu cendereden kurtulması ve yoluna rahatça devam edebilmesi açısından büyük önem taşıyor.Bu nedenle 30 mart sabahı hepimiz, vatandaşlık görevimizi yerine getirerek, sandığa gitmeli ve oylarımızı kullanmalıyız"

DAİMA HİZMET, DAİMA HİZMET ŞİRANDAYIZ

Ak Parti hükümeti döneminde esnaflarımıza, tüccarlarımıza ve ticaret erbabına yönelik yapılan icraatlar hepimizin malumu. Kadınlarımıza, engellilerimize, hasta ve yaşlı vatandaşlarımıza, herhangi bir geliri olmayan vatandaşlarımıza yönelik yapılan çalışmalarla, vatandaşlarımızın yaşam standart yükselmiş, insanlar artık geleceğe umutla bakabilir duruma gelmiştir. O nedenle kadınıyla, erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla, esnafıyla işçisiyle, öğrencisiyle emeklisiyle, kısacası oy vermeye haiz her vatandaşımız, 30 Mart sabahı sandığa giderek, iradesini ortama koymalıdır. Elbette ki işimiz daha bitmiş değil. Tam tersine daha yolun başındayız. Kendi iradesini, halkın iradesinin üzerinde görenler, 30 Mart seçimlerinde cevaplarını alacaklar.

"KARANLIK UMUTLARIN AYDINLANDIĞI DÖNEMDİR"

Daha sonra emek caddesi, cezaevi alt köşe ve üst köşe esnaflarını ziyaret eden Alaattin Parlak, direkhane esnafları olarak bilinen keresteciler sitesini ziyaret ederek, sorunları hakkında bilgiler aldı. Diyarbakır'ın gelişmesi ve ilerlemesinin esnaflar ve ticaret erbabının gelişmesiyle olacağını belirten Alaattin Parlak, şunları söyledi:
"Ak partinin 11 yıllık iktidarı, karamsarlığın ülkenin genel durumu olduğu bir dönemden milli ve manevi değerlerimizin yanı sıra, bu ülke için üretilen ideallerin, ekonomik buhranlar arasında kaybolup gitme tehlikesi ile karşı karşıya kaldığı bir dönemden, millet iradesinin mihenk noktası yapıldığı, sessiz yığınların kararan umutlarının aydınlığa çıkarıldığı bir dönem olmuştur.

"AK PARTİ İLE KARANLIK GÜNLER GERİDE KALDI"

Milletimiz hiç bir çözüm üretemeyen siyaset tarzını tarihe gömmüştür. Güçlü, dinamik ve heyecanlı genç bir kadroyu iş başına getirmiş 3 Kasım 2012 seçimlerini milletimiz için bir milat olarak kabul ediyoruz. Çünkü halka güvenmeyen onlara hiçe sayan elindeki potansiyel gücü fark etmeyen bir ülke konumundan kurtarılan Türkiye idealleri olan geleceğe umutla bakan bir ülke konumuna getirilmiştir. Kuşkusuz bu gelişmeler en çok da ekonomik alanlarda kendisini hissettirmiştir. Esnaflarımızın kepenk kapatmak zorunda kalmadığı, ticaretini rahat bir şekilde yapabildiği, ihracata yönelebileceği, markalaşabileceği ve rahatlıkla serbest piyasada rekabet edebilecek konuma gelmesi, en büyük ideallerimizden biridir.

"AK PARTİ DİYARBAKIR'DA KALKINMA HAMLESİ BAŞLATACAĞIZ"

Ak parti belediyeciliği, Diyarbakır ilimizde bir kalkınma hamlesinin fitilini ateşleyecek, bu durum da ekonomimize artı bir katma değer sağlayacağı gibi, işsizlik oranını da asgariye indirecektir. Sayın Başbakanımızın ülkemiz ve bölgemiz için yaptığı çalışmalara destek istiyoruz. Gelin ülkemizi karanlık girdaplara sürüklemek isteyenlere karşı çıkalım. Artık Bağlar'da esnafın ve halkın yüzü, belediyecilik hizmetleri açısından gülmelidir. Bağlar'ı tanımayan, Bağlar'ı sorunlarını bilmeyen insanlara, bu kadim toprakları teslim etmeyelim"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Parlak Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Diyarbakirli: Yüce Allah'ın izniyle Ak parti Bağlar alacak. Bağlar hizmete doyacak. 0 0 Yanıtla

Advertisement