Polat: "Mutlu Yaşayacağınız Bir Yeşilyurt'u Birlikte İnşa Edeceğiz" - Son Dakika
Yerel

Polat: "Mutlu Yaşayacağınız Bir Yeşilyurt'u Birlikte İnşa Edeceğiz"

Polat: "Mutlu Yaşayacağınız Bir Yeşilyurt\'u Birlikte İnşa Edeceğiz"

AK Parti’nin Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir’i ziyaret etti.

24.02.2014 13:40

AK Parti'nin Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir'i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Hacı Uğur Polat, "Bu vatan için seve seve canları feda eden Gazilerimiz ve şehitlerimiz bizler için çok önemli. Şehitlerimizin ve Gazilerimizin haklarını ne yaparsak yapalım ödeyemeyiz. Bugün burada eğer büyük bir huzurla bu topraklarda yaşıyorsak bu sizlerin sayesindedir. Hepinizden Allah razı olsun diyorum, hakkınızı helal edin diyorum. Cenab-ı Hakk'ın izniyle sizin çocuklarınızla beraber daha huzurlu, mutlu ve güzel günler yaşayacağınız bir Yeşilyurt'u hep birlikte inşa edeceğiz. Birlikte yaşayacağız, birlikte yaşatacağız, birlikte var olacağız" dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Dernek Başkanı Bayram Akdemir ise konuşmasında şunları kaydetti:

"Gazilerimizi unutmayıp bizleri ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim. Her Türk'ün her Malatyalının soy ağacında mutlaka bir şehidi bir gazisi vardır. Bundan sonraki süreçte de gazilerimizi mutlaka hatırlar şehit yakınları ve gazilerimize sahip çıkarsınız. Girmiş olduğunuz yolda başarılar diliyorum." - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polat: 'Mutlu Yaşayacağınız Bir Yeşilyurt'u Birlikte İnşa Edeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement