Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas Osmancık'ta - Son Dakika
Yerel

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas Osmancık'ta

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas Osmancık\'ta

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Çorum'un Osmancık ilçesinde yapımı devam eden 100 yataklı devlet hastanesi şantiyesinde incelemelerde bulundu.

17.09.2012 18:54

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Çorum'un Osmancık ilçesinde yapımı devam eden 100 yataklı devlet hastanesi şantiyesinde incelemelerde bulundu.

İncelemelerde Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas ile birlikte AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya, İl Genel Meclis Üyesi Zerat Zeytinli ve Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yüksel Yücel de hazır bulundu.

Şantiye Şefi Hüseyin Şen'den bilgi alan Kafkas, "Buraya modern, Osmancık'a yakışır bir hastane yapmak için karar aldıktan sonra belediyemiz ve belediye meclisimiz de örnek bir karar alarak ilçenin en önemli yerlerinden birisini hastane için tahsis etti. Biz de yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Müteahhit firma yetkilileri ile sürekli iletişim halindeyiz. Buradaki incelemelerimizde de firma yetkililerine söz verdiğimiz zamanda hastanenin hizmete girmesi için çalışmaların aralıksız devam etmesi gerektiğinin altını çizdik. Hastane inşaatımız hızla yükseliyor. Önemli bir bölüm bitiriliyor. Osmancık Devlet Hastanesi göz kamaştıracak. İlçeye önemli hizmet sunacak" dedi.

Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı da ilçeye modern bir hastanenin kazandırılmasındaki katkılarından dolayı Sağlık Bakan Yardımcısı Kafkas ve AK Parti Çorum Milletvekillerine teşekkür etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas Osmancık'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement