Sağlık Bakan Yardımcısı Kafkas, Aü Hastanesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Sağlık Bakan Yardımcısı Kafkas, Aü Hastanesi'ni Ziyaret Etti

Sağlık Bakan Yardımcısı Kafkas, Aü Hastanesi\'ni Ziyaret Etti

'1 Saatte En Fazla Katılımcı ile Organ Bağışı Guinnes Dünya Rekoru Denemesi' organizasyonu için Antalya'da bulunan Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne ziyarette bulundu.

01.03.2013 17:11

Antalya Valiliği, Antalya İl Sağlık Müdürlüğü ve Akdeniz Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen

'1 Saatte En Fazla Katılımcı ile Organ Bağışı Guinnes Dünya Rekoru Denemesi' organizasyonu için Antalya'da bulunan Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne ziyarette bulundu.

Ziyarette Kafkas'a, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Antalya İl Sağlık Müdürü Adem Bilgin de eşlik etti. Kafkas ve beraberindeki heyeti, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe ile hastane yönetim ekibi karşıladı.

Ziyarette konuşan Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, sağlık alanında yaptığı çalışmalarla Akdeniz Üniversitesi'nin, Türkiye'nin önemli bir markası haline geldiğini söyledi. Akdeniz Üniversitesi'nin yaptığı ilklerle, sağlık alanında çalışan birçok kişiye cesaret verdiğini aktaran Kafkas; "Özellikle organ nakli konusundaki başarılarınızla Ülkemize prestij kazandırdınız. Bence yaptığınız büyük bir iş. Türkiye'nin adını tüm dünyaya duyuran nakillerinizden dolayı sizleri bir kez daha tebrik ediyorum" dedi.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesini başarılarının konuşulduğu ziyarette, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe de, tüm dünyada artık Akdeniz Üniversitesi'nin konuşulduğunu ve sürekli tebrik telefonları aldıklarını aktardı. Yaptığımız nakillerle Türkiye'de organ bağışına olan bakışı değiştirdik diyen Rektör Kurtcephe, "Biz en zor, en inanılmaz ameliyatları gerçekleştirdik. Yaptığımız ameliyatlar hem organ bağışı sayısını arttırdı hem de diğer sağlık kuruluşlarına örnek oldu. Biz istenilince neler başarılabileceğini bir kez daha herkese göstermiş olduk. Başarı da önemli olan istikrardır, biz de bu istikrarı tutturduk. Başarı odaklı çalışan ekibimiz sayesinde, başarı grafiğimiz giderek yükselecektir" dedi.

Akdeniz Üniversitesi Prof. Dr. Tuncer Karpuzoğlu Organ Nakli Enstitüsü'ne bağlı Organ Nakli Ünitesi,AÜ Psikiyatri Gündüz Hastanesi ve Kemoterapi Ünitesi'ni gezen Agah Kafkas, burada yatan hastalarla yakından ilgilendi. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde verilen sağlık hizmeti hakkında hastaların görüşlerini dinleyen Kafkas, hastalarla fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nin çok sistemli bir hastane olduğunu söyleyerek, hastanede verilen sağlık hizmetinden oldukça etkilendiğini dile getirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlık Bakan Yardımcısı Kafkas, Aü Hastanesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement