Sağlık-Sen Nevşehir Şubesi'nden AK Parti İl Başkanlığı'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sağlık-Sen Nevşehir Şubesi'nden AK Parti İl Başkanlığı'na Ziyaret

Sağlık-Sen Nevşehir Şubesi\'nden AK Parti İl Başkanlığı\'na Ziyaret

Memur-Sen'e bağlı Sağlık-Sen Nevşehir Şubesi başkan ve yöneticileri AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar'ı makamında ziyaret etti.

15.09.2012 11:24

Memur-Sen'e bağlı Sağlık-Sen Nevşehir Şubesi başkan ve yöneticileri AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı İbrahim Zengin ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Bülent Filizer, Yusuf Sevim, Bircan Yaman ve Hüseyin Polat ayrıca Ürgüp ilçe temsilcisi Hüseyin Akan katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, Sağlık- Sen şube başkanı olması sebebiyle İbrahim Zengin'i tebrik ettiğini ve başarılar dilediğini söyledi. Güncel siyasi konular, terör ve Nevşehir'deki sağlık alanında yaşanan gelişmelerin ele alındığı ziyarette kamu hastane birliklerinin kurulmasıyla ilgili sürecin getirdikleri konuşuldu. Ülke gündemine dair gerçekleşen sohbette konuşan Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı İbrahim Zengin, Sağlık-Sen'in Nevşehir'de bin 100 Türkiye genelinde 175 bin üye ve 74 ilde yetkili sendika olmasının sorumluluklarını artırdığını ve başkanlığı süresince göreve layık çalışmalar yapmak istediklerini ifade etti. Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı İbrahim Zengin, "Sivil toplum kuruluşu olarak sorumluluklarımızın farkındayız. Gerek Türkiye genelinde gerek ilimizde sivil toplumun içinde bulunacağı her türlü olumlu adıma destek vermeye hazırız" dedi.

Türkiye genelinde ve Nevşehir'de son yıllarda sağlıkta dönüşüm çerçevesinde yapılan yatırım ve sistem değişikliklerinin hasta memnuniyetini üst düzeye taşıdığını söyleyen Zengin, bu gelişmelerin yanında sağlık çalışanlarının maruz kaldığı şiddetin toplumsal gerginliğin bir sonucu olduğunu ancak bununla ilgili etkin ve acil çözüm bulunması gerektiğinin altını çizerek Sağlık Bakanlığının konuyla ilgili başlatmış olduğu önemli çalışmalar olduğunu ancak yetersiz olduğu belirtti. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlık-Sen Nevşehir Şubesi'nden AK Parti İl Başkanlığı'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement