Sağlık-Sen Şube Başkanı Tekin'den BBP'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sağlık-Sen Şube Başkanı Tekin'den BBP'ye Ziyaret

Sağlık-Sen Şube Başkanı Tekin\'den BBP\'ye Ziyaret

Eskişehir Sağlık-Sen Şube Başkanı Abdulbaki Tekin, BBP İl Başkanı Kadir Kılınçal'ı ziyaret etti.

20.08.2013 13:02  Güncelleme: 13:06

Eskişehir Sağlık-Sen Şube Başkanı Abdulbaki Tekin, Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Kadir Kılınçal'ı ziyaret etti.

Tekin, ziyarette yaptığı açıklamada, Sağlık-Sen olarak özelde üyelerin ekonomik, sosyal ve kültürel alanda haklarını savunan, genelde ise her türlü haksızlığa karşı çıkmayı temel amaç sayan bir sivil toplum hareketi olduklarını söyledi.

Sendika olarak çalışanlara insan onuruna yakışır bir hayat düzeyi sağlamayı, daha iyi çalışma şartları ve mesleki saygınlık kazandırmayı amaçladıklarını anlatan Tekin, "Bizi hizmet kolumuzdaki diğer sendikalardan ayıran en önemli özellik çözüm odaklı bir sendikacılık yürütmemizdir. İdeolojik bir sendikacılık yapmıyoruz. Sendikamız dün olduğu gibi bugün de sendikal mücadeleyi yaşasın-kahrolsun sloganlarının sığlığı ve çözümsüzlüğü içine hiçbir zaman hapsetmeyi düşünmedi. Sendikanın, ancak hitap ettiği kitlenin sorunlarını çözüme kavuşturduğu sürece meşruiyetini sürdürebileceğine inandı. Bu nedenle geçmişin klasik bir sendikal alışkanlığı olan sorunlardan nemalanma yöntemi sendikal anlayışı içinde hiçbir zaman yer bulmamıştır. Sadece çalışanlarımızın hakları gündemimizde olmuş ve bu uğurda atılan her doğru adımın paydaşı, her yanlış adımın ise gerekçelerini de ortaya koyarak karşısında duran bir sendikal anlayışa sahip olmuştur" dedi.

BBP İl Başkanı Kadir Kılınçal ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sağlık-Sen'in çalışmalarını çok yakından takip ettiğini ve her türlü işbirliğine hazır olduklarını kaydetti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlık-Sen Şube Başkanı Tekin'den BBP'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement