Diyarbakır'da Şampiyon Atletlere Kutlama - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır'da Şampiyon Atletlere Kutlama

Diyarbakır\'da Şampiyon Atletlere Kutlama

Diyarbakır'da yapılan Türkiye Atletizm Şampiyonasında liselerde şampiyon olan Adnan Menderes Anadolu Lisesi Erkek Atletizm Takımı, Erzurum'un gurur kaynağı oldu.

11.03.2015 09:18  Güncelleme: 09:57

Diyarbakır'da yapılan Okullar arası Türkiye Atletizm Şampiyonası'nda Liselerde şampiyonluk kürsüsüne çıkan Adnan Menderes Anadolu Lisesi Erkek Atletizm Takımı, Erzurum'un gurur kaynağı oldu. Okulun atletizm takımını ziyaret eden Erzurum Vali Yardımcısı Ertuğrul Egemen, sporcuları ve antrenörleri başarıdan dolayı kutladı. Geçtiğimiz yıl İsrail'de yapılan ISF Kros Yarışları'nda dünyanın '1 Numarası' olan Adnan Menderes Lisesi'nin 2015'te de Türkiye Şampiyonu olmasının Erzurum için övünç kaynağı olduğunu belirten Egemen, yarışlar hakkında Atletizm Antrenörü Yavuz Bayram'dan bilgi aldı. Bayram, "2014 yılında İsrail'de ISF dünya şampiyonu olduk. Şimdide Diyarbakır'da Türkiye birincisi olduk. Bu sporcularımız gelecek yıl yapılacak olan ISF yarışlarına katılacak" dedi.

ERZURUM VE TÜRK SPORU ADINA ÖNEMLİ BAŞARI

Erzurum Vali Yardımcısı Ertuğrul Egemen, Adnan Menderes Anadolu Lisesi'nin atletizmde elde ettiği başarıların Erzurum ve Türk sporu adına önemli bir başarı ile kazanım olduğunu belirterek, "Sizler sporda şampiyon olarak, önemli bir misyon yüklendiniz. Aynı zamanda sizler tüm gençlere iyi birer örnek olmalısınız, hareketlerinizle şampiyona yakışır bir profil sergilemelisiniz. Spordaki başarınızı okulda derslerinize de yansıtmalısınız, çünkü eğitim de siz değerli gençler için çok önemli" dedi.

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Aslan, Aziziye İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Yavilioğlu ile Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile okul yönetimi ve antrenörlerin de hazır bulunduğu ziyarette şampiyon atletlere kalem, atkı ve kupa hediye edildi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diyarbakır'da Şampiyon Atletlere Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement