Şanlıurfa'nın Şampiyonları Göğüsleri Kabartıyor - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'nın Şampiyonları Göğüsleri Kabartıyor

Şanlıurfa\'nın Şampiyonları Göğüsleri Kabartıyor

Şanlıurfa’da spor alanında ülke içerisinde ve ülke dışında üstün başarı gösteren sporcular Şanlıurfa’nın gururu olmaya devam ediyor.

27.02.2014 16:10

Şanlıurfa'da spor alanında ülke içerisinde ve ülke dışında üstün başarı gösteren sporcular Şanlıurfa'nın gururu olmaya devam ediyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, sporu tabana yaygınlaştırmak ve kulüplere sporcu yetiştirmek amacıyla düzenlenecek olan judo, masa tenisi, badminton, yüzme ve basketbol yarışmaların start aldığını belirtti. Yıldız, basketbol, karate, judo, güreş, atletizm (Küçükler Kros Bögesel Ligi) dalarında İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan sporcuların guruplarında art arda şampiyonluklar elde ettiğini kaydetti.

ŞANLIURFA'NIN GRURU SEZER AGOLDAY BALKAN ŞAMPİYONASINDA

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan sporcuların başarılarını aktaran Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, "Şanlıurfa'nın gururu Wushu sporcumuz Sezer Agolday, ilimizi temsilen Milli takıma çağrılarak ülkemiz adına Bosna Hersek'te düzenlenecek olan Balkan Şampiyonasında 3'üncülük derecesi elde etti. Başarılarında dolayı İl Temsilcimiz Emin İzol'u, Antrenörümüz Özcan Göngür'ü ve sporcumuz Sezer Agolday'ı tebrik ediyorum" dedi.

BASKETBOL YILDIZLARI GRUP ŞAMPİYONU

Basketbolda kazanılan başarılara dikkat çeken Yıldız, "Basketbol Yıldız erkeklerde 21 - 23 Şubat tarihleri arasında düzenlenen müsabakalarda Gaziantep'ten grup şampiyonu olarak döndü. Başarılarından dolayı İl Temsilcimiz İsmail Mutlu'yu, sporcularımızı yetiştiren Antrenör arkadaşlarımızı ve sporcu ailelerini tebrik ediyorum. 14-16 Mart tarihleri arasında Malatya da düzenlenecek olan yarı final maçına Şanlıurfa'yı temsilen katılacak olan ekibimize şimdiden başarılar diliyorum" açıklamasında bulundu.

JUDO YILDIZ ERKEKLER GRUP ŞAMPİYONU

Judo Yıldız erkek grubunun Adıyaman'da düzenlenen müsabakalardan grup şampiyonu olarak döndüğünü belirten Yıldız, "Judo Yıldız erkeklerde 22 - 23 Şubat tarihleri arasında düzenlenen müsabakalar sonunda tamamı Şanlıurfa Judo İhtisas Kulübü sporcularından oluşan Şanlıurfa Judo takımı 2 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya alarak takım halinde Adıyaman Besni'den grup şampiyonu olarak döndü. Geçtiğimiz günlerde yapılan Gençler Judo Türkiye Şampiyonası'nda Şanlıurfalı judocu Ömer Karakuş 60 kilogramda tüm rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu ve şu anda Türkiye Olimpiyat hazırlık merkezinde Şanlıurfa'yı ve ülkemizi temsilen bulunuyor. Grup müsabakalarına katılan ekibimize ve İl Temsilcimiz Mücahit Delioğlu'nu başarılarından dolayı tebrik ediyorum. 09 - 10 Mart tarihleri arasında Elazığ da düzenlenecek olan yarı final maçına Şanlıurfa'yı temsilen katılacak olan sporcularımıza ve antrenörlerine şimdiden başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

TÜRKİYE GREKO ROMEN GÜREŞ ŞAMPİYONASINDA GÜMÜŞ MADALYA

Greko Romen Güreş Şampiyonası'nda gümüş madalya aldıklarını aktaran Yıldız, "İlimizde GAP Arena Spor Salonunda düzenlenen Genç Greko Romen 2014 Türkiye Güreş Şampiyonasında Şanlıurfa'nın gururu Murat Cankaya 50 kilogramda Türkiye 2'ncisi oldu" dedi.

YILDIZLAR KARATE KIZ VE ERKEKLER GRUP ŞAMPİYONU

Sporcularının başarılarını anlatmakla bitiremeyen Yıldız, Yıldızlar kız ve erkeklerde 22 - 23 Şubat tarihleri arasında Batman da düzenlenen müsabakalarda grup şampiyonu olarak döndüklerini belirterek müsabakada başarı gösteren sporcu ve antrenörlerini kutladığını söyledi.

KÜÇÜKLER BÖLGESEL KROS LİGİNDE EKİBİMİZ 1.'Sİ OLDU

Yıldız, Küçükler Kros Bölgesel Ligi'nde 22 - 23 Şubat tarihleri arasında Elazığ'da düzenlenen müsabakalarda Şanlıurfa'yı temsilen katılan Masterlar Spor Kulubü'nün grup 1'incisi olarak döndüğünü söyledi. Yıldız, ayrıca Yıldızlar kız ve erkeklerde 22 - 23 Şubat tarihleri arasında Diyarbakır'da düzenlenen müsabakalarda bir üst tura katılmaya hak kazandıklarını belirterek, "Grup müsabakalarına katılan tüm ekibimize ve İl Temsilcimiz Işıl Ademoğlu'nu başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Şırnak'ta düzenlenecek olan yarı final maçında Şanlıurfa'yı temsilen katılacak olan sporcularımıza ve antrenörlerine şimdiden başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'nın Şampiyonları Göğüsleri Kabartıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement