Sarı Ceketli' Mühendis Anıldı - Son Dakika
Yerel

Sarı Ceketli' Mühendis Anıldı

Sarı Ceketli\' Mühendis Anıldı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesine yaptığı katkılar ile bilinen ve ismi verilen Sıtkı Davut Koçman vefatının 10. yılında Üniversite AKM salonunda düzenlenen etkinlik ile anıldı.

14.10.2015 15:44

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesine yaptığı katkılar ile bilinen ve ismi verilen Sıtkı Davut Koçman vefatının 10. yılında Üniversite AKM salonunda düzenlenen etkinlik ile anıldı. Törene, Sıtkı Koçman Vakfı Mütevelli Heyet ve Yönetim Kurulu Başkanı Naci Parmaksız Başkan Yardımcısı Selçuk Arabacıoğlu, üyelerden Alan Perese, Emine Canan Kayacık, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar katıldı.

Sıtkı Koçman'ın hayatının anlatıldığı 'Sarı Ceketli Mühendis' belgeseli ile başlayan, açılış konuşmaları ile süren etkinlik, fakülteleri birincilikle kazanıp yerleşen öğrencilere verilen Yükseöğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç imzalı tebrik belgeleri ile devam etti. Konuşmaların ardından 'Sıtkı Davut Koçman' konulu fotoğraf sergisi açılışı yapıldı.

Muğla Kapalı Cezaevi ve Kurşunlu Camii önünde de merhum için lokma ikramı yapıldı. Anma töreni programı çerçevesinde 1 6 Ekim 2015 Cuma günü saat 12: 00'da Üniversite Camii önünde lokma ikramı ile devam edecek. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarı Ceketli' Mühendis Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement