Bafralı Şehit Savaş Topal'ın Adı Bir Sokoğa Verildi - Son Dakika
Yerel

Bafralı Şehit Savaş Topal'ın Adı Bir Sokoğa Verildi

Bafralı Şehit Savaş Topal\'ın Adı Bir Sokoğa Verildi

Bingöl'de vatani görevini yaparken terör örgütünce yapılan saldırıda şehit olan Savaş Topal'ın ismi yaşadığı şehir olan Bafra'da bir sokağa verildi.

30.11.2013 18:08  Güncelleme: 18:10

Bingöl'de vatani görevini yaparken terör örgütünce yapılan saldırıda şehit  olan Er Savaş Topal'ın ismi yaşadığı şehir olan Bafra ilçesinde bir sakağa verildi.

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği yönetimince,  Bafra  Belediye Başkanlığı'na yapılan başvuru sonucunda belediye meclisinin aldığı kararla  Cemiyet 5. Sokak'ın adı  Şehit Jandarma Er Savaş Topal olarak değiştirildi.

Sokağın adının değiştirilmesi için düzenlenen törene Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra Garnizon ve Jandarma Komutanı Yüzbaşı İlhan Güngör, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, şehit aileleri, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sokağa şehit oğlunun isminin verilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Şehit Babası Halil Topal, "Hain bir saldırı sonucu oğlum ülkemiz için, bayrağımız için şehit oldu. Bu vatan toprağı için akan kanlar feda olsun" dedi.

Konuşmaların ardından, Şehit Jandarma Er Savaş Topal'ın isminin yazılı olduğu tabela şehit babası  Halil Topal tarafından duvara takıldı. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bafralı Şehit Savaş Topal'ın Adı Bir Sokoğa Verildi - Son Dakika


Advertisement