Simav Kaymakam Vekili Osmanoğlu Görevine İddialı Başladı - Son Dakika
Yerel

Simav Kaymakam Vekili Osmanoğlu Görevine İddialı Başladı

Simav Kaymakam Vekili Osmanoğlu Görevine İddialı Başladı

Kütahya'nın Simav Kaymakamı İbrahim Süha Karaboran, İçişleri Bakanlığı tarafından organize edilen program kapsamında 45 günlüğüne Avustralya'ya gönderildi.

28.11.2013 11:14

Kütahya'nın Simav Kaymakamı İbrahim Süha Karaboran, İçişleri Bakanlığı tarafından organize edilen program kapsamında 45 günlüğüne Avustralya'ya gönderildi. Karaboran'ın yerine Simav Kaymakamlık görevini vekaleten yürütmek üzere atanan Veysel Osmanoğlu, köyleriyle birlikte 67 bin nüfuslu ilçedeki görevine başladı.

Görevine ilçede görev yapan daire amirlerinden brifinğ alarak başlayan Osmanoğlu, Simav gibi büyük bir ilçede görev yapmanın kendisi adına büyük bir onur ve mutluluk vesilesi olduğunu söyledi.

Simav'ın dünyada eşine ender rastlanan şirin ve güzel bir ilçe olduğunu ifade eden Osmanoğlu, termal turizmde iddialı Simav'ın daha da güzel olması adına çalışıp üzerine düşen görevi en iyi bir şekilde yerine getirmek için çaba sarf edeceğini bildirdi.

Simav için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını dile getiren Osmanoğlu, "İlçede başlanmış projeleri kaldığı yerden devam ettirmekiha istiyoruz. Öncelikli görevimiz hali hazırda devam eden ya da yarım kalmış projeleri tamamlamak olacak. Nihayetinde Simav'a hizmet etmek için geldim. Bu anlamda ilçemizde yeni projelere güzel hizmetlere imza atmak için gayret edeceğim" şeklinde konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Simav Kaymakam Vekili Osmanoğlu Görevine İddialı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement