Sivrice'de Şenlik Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Sivrice'de Şenlik Heyecanı

Sivrice\'de Şenlik Heyecanı

Genç Elazığlılar Derneği ve Sivrice Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği 1. Sivrice Bisiklet Yarışı ve Yamaç Paraşütü Şenliği Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü kıyısında yapıldı.

15.06.2014 15:58

Genç Elazığlılar Derneği ve Sivrice Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği 1. Sivrice Bisiklet Yarışı ve Yamaç Paraşütü Şenliği Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü kıyısında yapıldı.

Etkinlik kapsamında, bisiklet yarışı, yamaç paraşütü, feribot gezisi, çeşitli yarışmalar, sinevizyon gösterisi ve konser düzenlendi. Şenliğe Sivrice Kaymakamı Sultan Doğru, Belediye Başkanı Ebubekir Irmak, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Şekerdağ, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şube Başkanı İbrahim Gök, bazı sivil tolum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sivrice Kaymakamı Sultan Doğru şenliğin Sivrice'nin kalkınması adına önemli olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Irmak da Sivrice'nin sosyal ve sportif anlamda gelişebilmesi için şenliğin geleneksel hale getirilmesi gerektiğini söyledi. 36 kişinin katıldığı bisiklet yarışmasında 64 kilometrelik parkuru Gaziantep'ten gelen yarışmacılar Abdulsamet Tatlı ve Mustafa Şahan birincilikle tamamladı. Yarışmada dereceye girenlere ödülleri Sivrice Kaymakamı Doğru ve Belediye Başkanı Irmak tarafından verildi.

Hazarbaba Kayak Merkezi üstünde bulunan boş alandan havalanan paraşütçüler de şenliğe farklı bir hava kattı. Hazar Gölü üzerinde tur atan 25 paraşütçü yaptıkları gösterinin ardından şenlik alanına iniş yaptı. Şenlik daha sonra konser ve çeşitli etkinliklerle tamamlandı. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivrice'de Şenlik Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement