Soma'daki Maden Faciası - Son Dakika
Yerel

Soma'daki Maden Faciası

Soma\'daki Maden Faciası

Ayvalık Belediye Başkanı Gençer öncülüğündeki grup, olayda ölen işçilerden bazılarının ailelerine taziye ziyaretlerinde bulundu.

20.05.2014 15:54

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer öncülüğündeki grup, Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciasında hayatını kaybeden işçilerden bazılarının ailelerine taziye ziyaretleri gerçekleştirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyaretlere Gençer'in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Asım Sürer, Ayvalık Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Ciddi, bazı Belediye Meclisi üyeleri, CHP'nin kimi ilçe yöneticileri ve bir grup vatandaş katıldı.

Yardım paketleriyle İzmir'in Kınık ilçesi Elmadere Mahallesi'ne ulaşan grup, faciada yaşamını yitiren 11 işçinin aileleriyle görüşerek başsağlığı dileklerini iletti.

Gençer, buraya yaraları sarmak için geldiklerini belirterek, "Hepimiz yastayız. Biz de sizin gibi bu felaketin bir daha yaşanmamasını istiyoruz. Ayvalık ilçesi olarak yalnız olmadığınızı dile getirmek için yanınızdayız. İlk günlerde buralarda büyük kargaşa yaşandığını bildiğimiz için daha sonra gelmeyi uygun gördük" ifadesini kullandı.

Muhtar ve ailelere irtibat telefonlarını bırakan Gençer ile beraberindekiler, daha sonra Soma'ya geçti.

Madencilerin mezarlarını ziyaret eden grup, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için yardım paketlerini CHP Soma İlçe Başkanlığına bıraktıktan sonra Ayvalık'a döndü. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Soma'daki Maden Faciası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement