Sosyal Medya Ordu'da Masaya Yatırılacak - Son Dakika
Yerel

Sosyal Medya Ordu'da Masaya Yatırılacak

Sosyal Medya Ordu\'da Masaya Yatırılacak

Basın İlan Kurumu Ordu Şube Müdürlüğü ile Sema Hukuk ve Tahkim Derneği işbirliğiyle 'Yerel Basın Eğitim Paneli' düzenlenecek.

06.06.2013 17:14

Basın İlan Kurumu Ordu Şube Müdürlüğü ile Sema Hukuk ve Tahkim Derneği işbirliğiyle 'Yerel Basın Eğitim Paneli' düzenlenecek.

Ordu'da bir otelde cumartesi günü saat 13.30'da gerçekleşecek olan paneli Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı ve UNESCO Türkiye Milli Komisyonu İletişim Komitesi Üyesi Prof. Hamza Çakır yönetecek.

Prof. Dr. Hamza Çakır'ın 'Türkiye'de Yerel Basın ve Sorunları' konusunu ele alacağı panelin diğer konuşmacıları ise, Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hakan Aydın ve Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Öğretim Görevlisi Osman Utkan olacak.

Panelle ilgili bilgi veren Basın İlan Kurumu Ordu Şube Müdürü Çetin Oranlı, Doç. Dr. Hakan Aydın'ın 'Sosyal Medya ve Gazetecilik', Osman Utkan'ın ise 'Gazetecilikte Etik ve Yasal Sınırlar' konusunu ele alacağını açıkladı. Yerel basın, sosyal medya ve gazetecilik konularının günümüzde sıkça tartışıldığını ve gündemde olduğunu belirten Oranlı, Ordu'da görev yapan tüm basın mensuplarını etkinliğe davet etti. Oranlı, "Amacımız Ordu basını için fayda üretmek. Kurum olarak gazetecilikte standartları yükseltmeyi hedefliyoruz. Sema Hukuk ve Tahkim Derneği ile birlikte düzenleyeceğimiz panelin faydalı olmasını umuyor ve Ordu'da görev yapan tüm basın mensuplarımızı davet ediyorum" şeklinde konuştu - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sosyal Medya Ordu'da Masaya Yatırılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement