Sp Hacılar Belediye Başkan Adayı Erdal Altun Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Sp Hacılar Belediye Başkan Adayı Erdal Altun Açıklaması

Sp Hacılar Belediye Başkan Adayı Erdal Altun Açıklaması

Saadet Partisi Hacılar Belediye Başkan Adayı Erdal Altun, "Milletin ayağına çağırdığı vatandaşların biz ayağına gidiyoruz" dedi.

13.03.2014 12:24

Saadet Partisi Hacılar Belediye Başkan Adayı Erdal Altun, "Milletin ayağına çağırdığı vatandaşların biz ayağına gidiyoruz" dedi.

Saadet Partisi Hacılar Belediye Başkan Adayı Erdal Altun seçim çalışmaları kapsamında halkla bir araya gelmeye devam ediyor. Seçilmeleri durumunda Hacılarda gerçekleştirecekleri projeleri halka anlatan Altun "Vatandaşlar bizim projelerimizi özlemle bekliyor" dedi.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Erdal Altun "Seçim çalışmaları kapsamında bugün organize sanayideki hemşerilerimizi ziyaret ediyoruz. Seçime malumunuz az bir süre kaldı. Bu kısa sürede mümkün mertebe bütün hemşerilerimizi kucaklayacak bir kampanya başlattık. Bunu da başarıyla yürütüyoruz. Milletin ayağına çağırdığı vatandaşları biz ayağına gidiyoruz" diye konuştu. Altun "Hacılarda potansiyelimizin yüksek olduğunu görüyoruz" şeklinde konuştu.

Altun "Allah izin verirse 30 Martta görevi dev aldığımız zaman milletimizin menfaatine hangi adımlar atılması gerekiyorsa onları da gücenmeden, yorulmadan, usanmadan, sıkılmadan ve verdiğimiz sözleri yerine getirmek suretiyle bir bir yapmaya başlayacağız. Aldığımız teveccühün karşılığını vermek suretiyle hizmette neler yapılabileceğini Hacılar kısa sürede nasıl değişip düzeleceğini göstermiş olacağız. Çünkü biz Hacılar belediye başkanlığını ek bir iş olarak değil tek iş alanı olarak görüyoruz. Bu balgamda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz inşallah da muvaffak olacağız" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sp Hacılar Belediye Başkan Adayı Erdal Altun Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement