Sp'li Bozan'dan Diyarbakır'daki Belediyelere Eleştiri - Son Dakika
Yerel

Sp'li Bozan'dan Diyarbakır'daki Belediyelere Eleştiri

Sp\'li Bozan\'dan Diyarbakır\'daki Belediyelere Eleştiri

Saadet Partisi (SP) Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan, Diyarbakır’daki belediyelerin, kar temizleme çalışmalarına katılmadığını öne sürdü.

14.12.2013 15:23

Saadet Partisi (SP) Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan, Diyarbakır'daki belediyelerin, kar temizleme çalışmalarına katılmadığını öne sürdü.

Bozan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Diyarbakır'da son iki günde yoğun kar yağışı ve buzlanma yaşandığını söyledi. Bozan, "Fakat iki gündür Diyarbakır'da Belediyeleri 'kar temizlemede' göremedik. Caddeler ve yaya kaldırımları buz pistleri ve kayak merkezleri haline geldi. Onlarca hasarlı trafik kazaları olduğu gibi onlarca vatandaşımızda kaldırımlarda kayarak düşmüşlerdir. Belediyelerin ana görevi halka hizmettir. Doğal afetler ve zor kış şartlarına karşı, halkın rahat etmesi veya minimum zararla geçirmesi için, belediyelerin büyük bir mücadele içinde olması gerekir.

Maalesef Diyarbakır Belediyelerinde bunu göremedik. Seçim zamanlarında oyunuzu kendinize verin sloganı ile halka gidenler, hizmete gelince kendilerine hizmet etme mecburiyetini görmemektedir.

On dört yıldır, belediyeleri elinde bulunduran BDP, Diyarbakır halkının rahat etmesi için hangi ciddi yatırımları yapmıştır. Ki karla mücadele etsin? Çünkü BDP biz ceketimizi de bıraksak halk oyunu bize verecektir düşüncesine sahip. Diyarbakır şehri ve halkı bunu hak etmiyor. Bugün Diyarbakır modern bir il görüntüsüne sahip olmalıdır. İşgal edilmiş kaldırımlar, Halkı bezdiren trafik keşmekeşliği, zamanında kaldırılmayan çöpler, yetersiz alt yapı, yapboz yollar ve kaldırımlar Diyarbakır'ın imajını ve yaşam şartlarını zorlamaktadır. Geçmişte Belediyecilikte kendini kanıtlamış olan Milli Görüş, bu seçimde de halkımızın layık olduğu hizmet alması için, Saadet Partisi olarak hizmete taliptir. Farklı il ve ilçelerdeki, birçok AKP'li ve BDP'li belediyeler halka hizmette sınıfta kalmıştır. Halkımız kendilerine layıkıyla hizmet vermeyen, ceketimizi de koysak kazanırız düşüncesine sahip olan partilere, Saadet Partisi'ne oyunu vererek gereken dersi vermelidir" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sp'li Bozan'dan Diyarbakır'daki Belediyelere Eleştiri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement