Suat Özsoy'dan Spor Derneklerine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Suat Özsoy'dan Spor Derneklerine Ziyaret

Suat Özsoy\'dan Spor Derneklerine Ziyaret

Ak Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Suat Özsoy, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) ile Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kayseri Şubesi’ne ziyarette bulundu.

19.03.2015 10:04

Ak Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Suat Özsoy, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) ile Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kayseri Şubesi'ne ziyarette bulundu.

Ak Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Suat Özsoy ilk ziyaretini Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Başkanı Osman Yozgat'a gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Osman Yozgat " Çıktığınız bu yolda başarılar diliyoruz. Sporun içinden gelen arkadaşlarımızın da ülke yönetiminde söz sahibi olmak istemesi, siyasette etkin olmaları bizlerin de temsili açısından bizlere mutluluk veriyor. Sizi Meclis'te görmeyi umuyor, aday adaylığınızın hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu. Ak Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Suat Özsoy ise " Gerek Başkanımız gerekse yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla sporcu kimliğimizle yıllardır tanışıyoruz. Geçmişi olmayanın geleceği olmaz. Önemli olan istikrarlı ve çizgisi belli olarak hareket etmektir. Aynı zamanda Derneğinizin bir üyesi olarak burayı da kendi evimiz gibi görüyoruz. Şehrimizin siyasi kadrosuna katılırken kamuoyumuzu da unutmadan hareket etmeliyiz. Allah nasip ederse sizlerin bir temsilcisi olarak şehrimize hizmet etmek istiyoruz, desteklerinizi bekliyoruz" diye konuştu.

Ak Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Suat Özsoy ayrıca Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Fahri Aksoy'a da ziyarette bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Fahri Aksoy, Ak Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Suat Özsoy'a çıktığı yolda başarılar dilerken " Desteklerimizle her zaman yanınızdayız. Sizi Ankara'da, bizleri de temsil edecek bir makamda görmekten mutluluk duyarız. Hizmet etiğiniz kurumun adı sizinle kamuoyunda duyuldu ve sizlerin başarılı hizmetleriyle bugün anılmakta. Allah yolunuzu açık etsin" ifadelerinde bulundu.

Ak Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Suat Özsoy ise Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Fahri Aksoy'a güzel dileklerinden ve desteklerinden ötürü teşekkürlerini sundu. Suat Özsoy " Benim için spor camiasına yaptığım ziyaretler ayrıca heyecan verici. Spor camiası içerisinde çok güzel günlerimiz geçti. Bulunduğumuz kurum yöneticiliği görevlerinde başarılı bir şekilde meslek camiamıza da hizmet verdik. Takım ruhunu bilen, geçmişini unutmayan insanlar olarak ülke yönetiminde de söz sahibi olmak ve sizlerin de teveccühüyle hizmet etmek istiyoruz" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suat Özsoy'dan Spor Derneklerine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement