Talas'ta Dünya Kadınlar Günü Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Talas'ta Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Talas\'ta Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

AK Parti Talas Kadın Kolları tarafından düzenlenen programla, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı.

09.03.2013 18:21

AK Parti Talas Kadın Kolları tarafından düzenlenen programla, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı.

Gökkuşağı Düğün Salonu'ndaki programa, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Talas Belediye Başkanı Rıfat Yıldırım, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırdaşı, AK Parti il yönetim kurulu üyeleri, Talas ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Talas Kadın Kolları ile çok sayıda kadın davetli katıldı.

Programda konuşan Talas Belediye Başkanı Yıldırım, belediye hizmetlerinin yanı sıra ilçeyi turizm merkezi haline getirdiklerini belirtti. Yıldırım, ilçenin dördüncü kadın kültür merkezini yakında tüm kadınların hizmetine açacaklarını da bildirdi.

Talas İlçe Başkanı Faruk Karakaya ise konuşmasında "siyaseti kadınsız düşünmek hayatı yarım algılamaktır" ifadelerini kullandı.

İl Kadın Kolları Başkanı Pakırdaşı da, her başarılı erkeğin arkasında bir kadın olduğunu belirterek, ilçe kadın kollarının başarılı çalışmalar yaptığını, yerel yönetimlere ve iktidara büyük katkı sağladığını kaydetti.

AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ise, AK Parti'nin iktidara gelişinde en önemli unsurun kadınlar ve gayretli çalışmaları olduğunu belirterek, "inşallah birlik beraberlik içerisinde geçirdiğimiz bu günleri önümüzdeki yerel seçimde de devam ettirecek ve bu mutluluğu Ankara'daki değerli başbakanımıza hediye edeceğiz" dedi.

Son olarak kürsüye gelen, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, ilk olarak İslamiyet'in kadınlara verdiği değer ve Peygamber efendimizin uygulamalarından bazı örnekler vererek başladı. Özhaseki, "Türk toplumunda kadının yeri özeldir. Kadın bizde baş tacı olarak gösterilir. Kadına her zaman gerekli özeni gösteririz" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Talas'ta Dünya Kadınlar Günü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement