TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Köksal, Kırıkkale'de - Son Dakika
Yerel

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Köksal, Kırıkkale'de

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Köksal, Kırıkkale\'de

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, AK Parti'nin yerel seçimlere hazır olduğunu söyledi.

20.09.2013 16:40  Güncelleme: 16:47

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, AK Parti'nin yerel seçimlere hazır olduğunu söyledi.

Köksal, partisinin Kırıkkale İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında, AK Parti'ye oy veren, vermeyen herkesin sorunlarını dinlediklerini belirterek, 1 Ekim'den itibaren Türkiye'yi yoğun bir gündemin beklediğini kaydetti.

Kırıkkale'de sanayinin geliştiğini ifade eden Köksal, şöyle konuştu:

"Makine Kimya Endüstrisi Kurumu Çelik Fabrikasıyla ilgili önemli gelişmeler var. Biz büyük işlerle uğraşıyoruz. Dereden herkes geçer biz çaydan geçmenin peşindeyiz. Bir taraftan MKEK, bir taraftan silah organize sanayi, işte üniversitedeki teknopark ile ilgili çalışmalar var. Kırıkkale olarak avantajımız var. Kırıkkale olarak bir Başbakan Yardımcımız var. Kırıkkale siyaseti ve insanı için önemli bir olay. Böyle bir ortam içinde hizmetler güzel, güzel yürüyor. Genel Merkezde il başkanları toplantımız oldu, onun akabinde de il, ilçe ve belde belediye başkanlarının katılımıyla toplantılar gerçekleştirildi.  Önümüzdeki seçimin stratejisi, ne anlama geldiği ve önemi üzerine vurgular yapıldı. Seçim takvimi başlamamış olmakla birlikte AK Parti olarak biz her şeye önceden hazırız. Teşkilatlarımız sandık görevlilerinin eğitimlerini yapıyor ve yüzde 90'na gelindi. Seçime hazırız ve iddialıyız. Bütün belediyeleri almak için uğraşıyoruz. Bu bizim hedefimiz, takdir vatandaşımızın. Vatandaş yapılan şeyleri görüyor, takdir edeceğine inanıyoruz." - Kırıkkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Köksal, Kırıkkale'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement