Tkdk'dan Araklı İlçesinde Tanıtım Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Tkdk'dan Araklı İlçesinde Tanıtım Toplantısı

Tkdk\'dan Araklı İlçesinde Tanıtım Toplantısı

9.Başvuru Çağrı Dönemi ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

20.02.2013 11:42

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Trabzon İl Koordinatörlüğü tarafından

Araklı İlçesi Ziraat Odası Toplantı Odasında

9. Başvuru Çağrı Dönemi ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Araklı

Tarım İlçe Müdürü Bülent Bayrak, TKDK Trabzon İl Koordinatörü Muhammet Bozali, Köy Muhtarları ve çok sayıda potansiyel başvuru sahibi katılım sağladı.

Toplantıda konuşan TKDK Trabzon İl Koordinatörü Muhammet Bozali, TKDK'nın 23 Ocak 2013 tarihi itibari ile 9. Proje Çağrı ilanına çıktığını, Proje başvuru kabul süresinin 15 Şubat-15 Mart tarihleri arasında olacağını söyledi.

İlanın genel bütçesinin 236 milyon 482 bin 590 Avro olduğunu belirten Bozali, "Bu bütçeden Trabzon'un hak ettiği payı alması için ara vermeden çalışıyoruz. Trabzon'da açılan yeni tedbirlerin Trabzon açısından fırsat oluşturuyor. Daha fazla proje ile bu fırsatı iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Projelerin hayata geçmesi ile birlikte ilimizde istihdam artacak, göç azalacak, ekonomiye katma değer sağlanacak, Avrupa Birliği standartlarında tesisler kurulmuş olacak. Bu tesislerin ürettiği ürünlerin Avrupa Birliği pazarına girişi kolaylaşacak, her anlamda güzel Trabzon'umuz kazanacak" dedi.

Konuşmanın ardından, Trabzon İl Koordinatörlüğü Proje Birim Amiri Şansal Aydoğdu tarafından katılımcıların sorularının cevaplandırılmasının ardından toplantı sona erdi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tkdk'dan Araklı İlçesinde Tanıtım Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement