Trabzon'da Ortahisar İçin Genci Yaşlısı "Kanca" Diyor - Son Dakika
Yerel

Trabzon'da Ortahisar İçin Genci Yaşlısı "Kanca" Diyor

Trabzon\'da Ortahisar İçin Genci Yaşlısı "Kanca" Diyor

Trabzon'da Ortahisar Belediye Başkanlığı için AK Parti'de aday adayı olan Faruk Kanca, seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor.
Ortahisar Belediye Başkan aday adayı olan Faruk Kanca, Meydan çevresi ve Atatürk Alanı etrafında esnaf...

20.11.2013 16:18

Trabzon'da Ortahisar Belediye Başkanlığı için AK Parti'de aday adayı olan Faruk Kanca, seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor.

Ortahisar Belediye Başkan aday adayı olan Faruk Kanca, Meydan çevresi ve Atatürk Alanı etrafında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Faruk Kanca ve beraberindekilere, vatandaşların ilgisi yoğun olurken, vatandaşlar Ortahisar Belediye Başkanlığı için Faruk Kanca'nın aday olmasını istediler. Vatandaşların büyük ilgisine teşekkür eden Faruk Kanca, Trabzon'un her zaman emrinde olacağını dile getirdi.

Ziyaretler esnasında vatandaşlarla bolo bol sohbet eden Kanca, uzun ve meşakatlı bir yola çıktıklarını belirterek, "İnsanların en hayırlısı, insanlara en faydalı olanıdır. Misyonundan hareketle, 50 yılı aşkın bir süredir yaşadığım bu şehre birikimlerimizi hizmet olarak aktarmak zorunda olduğumuza inandığımızdan bu mesuliyetten kaçamazdık, kaçmamalıydık. Sorumluluk bilinciyle AK Parti'den Ortahisar ilçemize aday adayı olmaya karar verdik. Adaylığımız hayırlara ve iyi hizmetlere vesile olur inşallah. Rabbim eğer bu görevi bize nasip ederse projeci, üretken, adil, dürüst, halkımızın içinde, hakkın yanında, zorlaştırmadan kolaylaştıran bir anlayışla çalışacağımıza kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Kanca'ya gezi esnasında gençi yaşlısı büyük ilgi olurken, bir çay ocağında bulunan ikisi Fransız biri İranlı turistler Kanca ile bir müddet sohbet etti. Gezi esnasında AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar ve il yönetim kurulu üyeleri ile karşılaşan Kanca, kendileri ile bir süre sohbet etti. AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, Kanca'ya seçim çalışmalarında başarılar dilerken, çalışmalarını yakından takip ettiğini sözlerine ekledi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trabzon'da Ortahisar İçin Genci Yaşlısı 'Kanca' Diyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement