"Trafo ve Araç Yakma" Davasında Karar - Son Dakika
Yerel

"Trafo ve Araç Yakma" Davasında Karar

"Trafo ve Araç Yakma" Davasında Karar

Iğdır'da araç ve trafo yaktıkları iddiasıyla "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan yargılanan 4 sanığa, 5 yıl 7 ay 15 gün ile 7 yıl 8 ay 15 gün arasında değişen hapis cezası verildi.

16.12.2013 14:33

Iğdır'da araç ve trafo yaktıkları iddiasıyla "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan yargılanan 4 sanığa, 5 yıl 7 ay 15 gün ile 7 yıl 8 ay 15 gün arasında değişen hapis cezası verildi.

Erzurum 2. Ağır ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasına tutuklu sanıklar Y.D, C.K, Ş.K. ve H.S. ile avukatları katılmadı.

Duruşmada, heyet değişikliği nedeniyle önceki tutanaklar ve Cumhuriyet Savcısı Ümit Şafak Koçak'ın bir önceki celsede mahkemeye sunduğu esas hakkındaki mütalaası okundu.

Heyet, sanıklar Y.D, ve Ş.K'ye "silahlı terör örgütü adına suç işlemek" ve "yakarak mala zarar vermek" suçlarından 5 yıl 7 ay 15 gün, yine aynı suçlardan sanık C.K'ye 7 yıl 4 ay 7 gün ve sanık H.S'ye de 7 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verdi.

Sanıklar Y.D, C.K, Ş.K. ve H.S, Iğdır'da 2 Ocak 2008'de Söğütlü Mahallesi'nde bir araç ve başka bir mahallede ise trafo yakmak suçlarından yargılanıyordu. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Trafo ve Araç Yakma' Davasında Karar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement