Türk Dünyası Alışveriş Günleri'nin Talihlileri Anahtarlarını Teslim Aldı - Son Dakika
Yerel

Türk Dünyası Alışveriş Günleri'nin Talihlileri Anahtarlarını Teslim Aldı

Türk Dünyası Alışveriş Günleri\'nin Talihlileri Anahtarlarını Teslim Aldı

Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Türk Dünyası Alışveriş Günleri’ çerçevesinde otomobil kazanan talihliler, anahtarlarını teslim aldı.

02.05.2014 14:00

Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Türk Dünyası Alışveriş Günleri' çerçevesinde otomobil kazanan talihliler, anahtarlarını teslim aldı.

Valilik Meydanı'nda düzenlenen törenle, etkinlik kapsamında çekilişe katılarak 4 otomobile sahip olan İlyas Şahin, Selahattin Çingöl, Hacer Dertli ve Ayberk Özdemir, anahtarlarını Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna'nın elinden aldı. Vali Tuna, anahtar teslimleri sırasında talihlilere, otomobillerini kazasız belasız kullanma temennisinde bulundu.

Öte yandan tören öncesi Valilik İl Genel Meclisi Salonu'nda bir toplantı düzenleyen Vali Tuna, gerçekleştirilen Alışveriş Günleri ile, çağın hastalığı olan tüketimi teşvik değil, alışveriş ihtiyacının kişileri aynı noktada buluşturmasını hedeflediklerini belirtti. Alışveriş Günleri etkinliği hakkında bilgi veren Vali Tuna, "Hemşehrilerimizin yoğun talebi nedeniyle süresi 30 Mart'a kadar uzatılan Alışveriş Günleri'de kültür başkentliği heyecanı kesintisiz devam etmiştir. Bu proje ile kültür başkentliği ruhunu koruyarak alışveriş kavramına kültür ve sanat boyutunu kazandırdık. Esnaf ve tüketicileri bir araya getirdiğimiz bu projede sadece alışveriş değil, 40'ın üzerine gösteri, eğlence ve sosyal medya etkinliğini hayata geçirdik. 100 binden fazla çekiliş kuponu dağıtılan Alışveriş Günleri'nin noter huzurunda yapılan çekilişleriyle 300'e yakın ödül sahiplerini bulmuştur" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Dünyası Alışveriş Günleri'nin Talihlileri Anahtarlarını Teslim Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement