Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Koçak, MHP'li Adaylara Başarılar Diledi - Son Dakika
Yerel

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Koçak, MHP'li Adaylara Başarılar Diledi

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Koçak, MHP\'li Adaylara Başarılar Diledi

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesine giden Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Nail Yılmaz Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi'ni ziyaret etti.

16.01.2014 11:44

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesine giden Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Nail Yılmaz Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi'ni ziyaret etti.

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak'a yapılan ziyarette, Karaağaç Belediye Başkanı ve MHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Dr. Özkan Yücel ve Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel de Prof. Dr. Nail Yılmaz'a eşlik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Nail Yılmaz, Karaağaç Belediye Başkanı ve MHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Dr. Özkan Yücel ve Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel'e 30 Mart Yerel Sçeimleri'nde başarılar diledi.

"TRAKYA, HER GEÇEN GÜN GELİŞEN BİR BÖLGE"

TKoçak, Trakya Bölgesi'nin gerek nüfus gerekse ekonomik yapısı bakımından her geçen gün gelişmekte olan bir bölge olduğuna dikkat çekti. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette MHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Nail Yılmaz, Karaağaç Belediye Başkanı ve MHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Dr. Özkan Yücel ve MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel, Türk Metal Sendikası'nın faaliyetleri hakkında Şube Başkanı Murat Koçak'tan bilgi aldı. MHP heyeti Türk Metal Sendikası'nın faaliyetlerini yakından takip etiklerini kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Koçak, MHP'li Adaylara Başarılar Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement