Türkiye Birincisi Çanakkale'den - Son Dakika
Yerel

Türkiye Birincisi Çanakkale'den

Türkiye Birincisi Çanakkale\'den

Anafen Dershaneleri Çanakkale Şubesi öğrencisi Ayşe Özge Akman, SBS'de 700 puan alarak Türkiye ve Çanakkale birincisi oldu.

15.07.2013 17:57

Anafen Dershaneleri Çanakkale Şubesi öğrencisi Ayşe Özge Akman, SBS'de 700 puan alarak Türkiye ve Çanakkale birincisi oldu.

Açıklanan 2013 SBS sonuçlarına göre, dershane öğrencisi Türkiye birincileri arasında yer aldı. Bu sınavda 100 soruda 100 doğru cevap veren Ayşe Özge Akman, 700 puan alarak Türkiye ve Çanakkale 1.si oldu. Dershanenin 6 öğrencisi, Çanakkale sıralamasında ilk 10'da yer aldı. Anafen Dershaneleri Çanakkale Müdürü İbrahim Atakul, "Öğrenci ve veli memnuniyetini her şeyin üstünde tutmakta, sosyal ve kültürel faaliyetlere yer vermekte ve daima en iyisini hedeflemektedir. Bu anlayışla hareket etmenin sonucu olarak kurulduğu yıllardan bu yana bireysel ve kitlesel başarılar elde etmiş ve elde ettiği Türkiye dereceleri ve özellikle kazandırma oranlarının yüksekliği ile öğrenci ve velilerinin haklı gururu olmuştur. Sevgiyle öğretilenlerin kalıcı olduğu inancıyla yola çıkan ve SBS hazırlık sektöründe, sektöre yön veren marka kurum olmanın sorumluluğuyla hareket eden Anafen Dershaneleri olarak hedefimiz eğitime sürekli artı değerler katarak sınava hazırlanan öğrencilerimizin hedefledikleri okulları kazanmalarına yardımcı olmanın yanı sıra okul derslerinde de başarılı, örnek birer öğrenci olmalarını sağlamaktır" dedi. Atakul, birinci olan öğrencileri Akman'a bir Cumhuriyet altını hediye etti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Birincisi Çanakkale'den - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement