Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi - Son Dakika
Yerel

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol 2.Ligi A Grubu'nda mücadele eden AS Osmaniyespor, ligin üçüncü maçında evinde konuk ettiği Anadolu Üniversitesi takımını 74-62 yendi.
Osmaniye Merkez Spor Salonu'nda oynanan maçın ilk periyodu eşit iki takımın...

09.11.2013 17:39

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi A Grubu'nda mücadele eden AS Osmaniyespor, ligin üçüncü maçında evinde konuk ettiği Anadolu Üniversitesi takımını 74-62 yendi.

Osmaniye Merkez Spor Salonu'nda oynanan maçın ilk periyodu eşit iki takımın mücadelesine sahne oldu. İlk periyodu konuk takım 22-20 önde tamamlandı. İkinci periyotta toparlanan AS Osmaniyespor, bu periyotta skoru 37-34 yaparak, maçın ilk yarısını önde tamamladı. Maçın ikinci yarısının üçüncü periyodu da yine her iki takımın başa baş mücadelesi şeklinde geçti ve AS Osmaniyespor 3 sayılık farkı koruyarak üçüncü çeyreği 55-52 bitirdi. Dördüncü periyotta konuk takımın skorer oyuncusu Pınar Melodi Çalışkan'ın maçın bitimine 5 dakika kala 5 faul ile oyun dışı kalmasını iyi değerlendiren AS Osmaniyespor, geriye kalan dakikalarda bulduğu basketler ile maçı 74-62 kazandı. AS Osmaniyespor takımında Arzu Özyiğit 31 sayı ile hem takımının hem de maçın en skorer oyuncusu olurken, İpek Derici 18 sayı kaydetti. Konuk takım Anadolu Üniversitesi'nde ise Ebru Peker 21, Pınar Melodi Çalışkan 18 sayı ile takımlarının skoruna katkıda bulundular. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement