Tuşbalı Sporculardan Kaymakam Sarı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tuşbalı Sporculardan Kaymakam Sarı'ya Ziyaret

Tuşbalı Sporculardan Kaymakam Sarı\'ya Ziyaret

Van’ın Tuşba İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Gençlik ve Spor Kulübü (SYDV GSK ) yöneticileri ve sporcuları, destek ve katkılarından dolayı Tuşba Kaymakamı Musa Sarı’yı makamında ziyaret ettiler.

23.10.2015 14:59

Van'ın Tuşba İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Gençlik ve Spor Kulübü (SYDV GSK ) yöneticileri ve sporcuları, destek ve katkılarından dolayı Tuşba Kaymakamı Musa Sarı'yı makamında ziyaret ettiler.

Milli takım seçme kampına çağrılan Tuşba Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (SYDV GSK) sporcularından Şeydanur Şahin, Helin Özkaçmaz, basketbol antrenörü Uğur Saatçioğlu ve SYDV GSK Başkanı Murat Gencer, kendilerine vermiş olduğu maddi ve manevi desteklerden dolayı Tuşba Kaymakamı Musa Sarı'yı makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tuşba Kaymakamı Musa Sarı, "Tuşba Kaymakamlığı olarak kaymakamlığımıza bağlı bir kulüp kurarak her branştan spor faaliyetleri yapmaya çalışarak başarılı olmaya çalışıyoruz. Branşlarımızın arasında basketbolcu sporcularımız Şeydanur Şahin ve Helin Özkaçmaz ve M. Ali Aşkar milli takım kampına çağrıldı. Bizim kulübümüz adına gurur verici bir olay. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim" dedi.

Yapılan görüşmenin ardından Kaymakam Sarı, sporculara kitap ve satranç takımı hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tuşbalı Sporculardan Kaymakam Sarı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement