Tütüncü CHP Merkez İlçe Başkanlığına Aday - Son Dakika
Yerel

Tütüncü CHP Merkez İlçe Başkanlığına Aday

Tütüncü CHP Merkez İlçe Başkanlığına Aday

12 Haziran seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden 3.sıra milletvekili adayı olan İlknur Başak Tütüncü, bu kez merkez ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

05.01.2012 17:03

12 Haziran seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden 3. sıra milletvekili adayı olan İlknur Başak Tütüncü, bu kez merkez ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Adaylığı döneminde milletvekili seçilemese bile Düzce için çalışacağına söz verdiğini hatırlatan Tütüncü, bu nedenle merkez ilçe başkanı olmayı istediğini dile getirerek "12 Haziran'da yapılan genel seçimlerde Düzce'den milletvekili adayı olmuştum. O dönemde milletvekili olarak seçilmesem bile Düzce için çalışacağıma ve sorunların takipçisi olacağıma söz vermiştim. Bizim 2012 yılı Nisan ve Mayıs aylarında ilçe kongrelerimiz var. Bende verdiğim sözü tutmak ve Düzce için Cumhuriyet Halk Partisi için çalışmak adına merkez ilçe başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Bilindiği gibi mevcut başkanımız Evren Kuşçuoğlu yine seçimlerde aday olmayacağını açıklamıştı" diye konuştu.

Tütüncü 21 Ocak'ta delege seçimlerinin yapılacağını bildirerek "21 Ocak 2012'de delege seçimlerimiz yapılacak. Ben tüm delegelerimizden bana destek vermeleri için oy isteyeceğim" dedi.

Hem bürokrasi hem de yerel yönetim anlamında Düzcelinin layık olduğu hizmeti alamadığının vurgulayan Tütüncü şöyle devam etti: "Düzce'nin sorunları malum Yeni bir il. Biz üç dönemdir mecliste iktidar partisi milletvekilleri tarafından temsil ediliyoruz. Ancak sorunlarımıza çözüm üretemedik. Mevcut milletvekillerimiz henüz görevde çok yeni ama belediyecilik anlamında da bürokrasi anlamında da Düzce halkı layık olduğu hizmeti göremiyor."

Tütüncü Düzce'nin hala il havasına bürünemediğine dikkat çekerek "Düzce teşvikten yararlanıyor. Dolayısıyla kısa süreli değil uzun süreli planlar yapmak gerekiyor. Örneğin mevcut emniyet binası talebe karşılık vermiyor. Ankara ve İstanbul'a çok yakın olmamıza rağmen hala il statüsüne yakışacak bir terminalimiz yok. Teşvikten yararlanıyor olmamıza rağmen Düzce'de çalışanlar yeterli ücret alamıyor. Bunun gibi birçok sorunumuz mevcut. Biz hala il havasına bürünemedik" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tütüncü CHP Merkez İlçe Başkanlığına Aday - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement