Usta'ya Saygı'nın Konuğu Şinası Ertan Oldu - Son Dakika
Yerel

Usta'ya Saygı'nın Konuğu Şinası Ertan Oldu

Usta\'ya Saygı\'nın Konuğu Şinası Ertan Oldu

Türkiye'de sanayi alanında İzmir'i ve Ege Bölgesi'ni öne çıkaran, çok ortaklı şirketlerin kurulmasında öncülük yapan Şinasi Ertan, Usta'ya Saygı etkinliğine konuk oldu.

03.12.2012 12:07  Güncelleme: 12:04

Türkiye'de sanayi alanında atılımların yeni başladığı bir dönemde İzmir'i ve Ege Bölgesi'ni öne çıkaran, çok ortaklı şirketlerin kurulmasında öncülük yapan Şinasi Ertan, Konak Belediyesi'nin düzenlediği "Usta'ya Saygı" etkinliğine konuk oldu.

Bir vefa etkinliği olarak ustaları sevenleriyle buluşturan etkinlik, Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşti. Usta'ya Saygı'ya eşi Özcan Hanım'la birlikte katılan Şinasi Ertan'ı, dostları ve eski çalışma arkadaşları da yalnız bırakmadı. Ertan'ın sürekli İzmir'e sevgi veren bir insan olduğunu vurgulayan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, "Bugün sevgimizi ona gösterme zamanı" dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü: "Şinasi Ertan sadece ağırbaşlı, sevgi dolu yaklaşımıyla değil müthiş enerjisiyle de herkese farklı bir pencere açan bir insan. İzmir'in hangi noktasındaki çalışmaya bakarsanız bakın, orada Şinasi Ertan'ın izlerini görürsünüz.

Hep yabancı dil öğrenmediğinden yakınır ama Şinasi Ertan, sevgi dilinin ustası. O sevgi diliyle bütün kapıları açar. Girişimci ruhu, heyecanı, İzmir sevdası Şinasi Ertan'ın kimliğinde gelecek kuşaklara örnek olarak devam edecek" dedi.

"90 YAŞINDA DÜNYA ŞAMPİYONU OLACAĞIM"

Konak Belediyesi'nin düzenlediği Usta'ya Saygı programında olmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Şinasi Ertan, konuşmasında anılarına da yer verdi. "İzmir'i taparcasına seviyorum" diyerek sevgisini belirten Ertan, son yıllarda Veteran Atlet olarak kırdığı rekorlarda yeni hedefini de şöyle açıkladı: "Ben böyle bir gecenin yaşanacağını hayal bile edemezdim. Burada sizlerle olmaktan çok mutluyum. İzmir'i taparcasına seviyorum. 14 Şubat doğumluyum, bu size içimdeki sevginin nedenini biraz anlatır. Yaşamım boyunca yaptığım her şeyde başarılı olmak istedim. Ancak bunu hiçbir zaman hırsla yapmadım. Şimdi 86 yaşındayım, 90 yaşında dünya şampiyonu olacağım." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Usta'ya Saygı'nın Konuğu Şinası Ertan Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement