Vali Abdurrahman Savaş'tan İl Encümen Üyelerine Plaket - Son Dakika
Yerel

Vali Abdurrahman Savaş'tan İl Encümen Üyelerine Plaket

Vali Abdurrahman Savaş\'tan İl Encümen Üyelerine Plaket

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, görev süreleri sona eren İl Encümen Üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

25.03.2014 18:30

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, görev süreleri sona eren İl Encümen Üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Valilik Makamında düzenlenen plaket törenine İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nurettin Aytekin, İl Encümen Üyeleri H.İbrahim Onaylı, Süleyman Doruk, Ali Sezer, Fikret Sarıbenli ve Sabri Şahin katıldı.

Vali Savaş İl Encümen Üyelerine hitaben yaptığı konuşmasında, "Son 10 yıl içerisinde kırsal alanda büyük yatırımlar yapıldı. Daha önceki dönemlerde özel idarenin ilin gelir durumuna göre değişen performansı vardı. Köy hizmetlerinin genel müdürlük olarak yaptığı program çok zayıf bir programdı. Eğer ilin biraz gücü varsa onu destekler mahiyetteydi. Bunların hiç birisi kırsal alanda alt yapıya yönelik yaptığımız çalışmalar seviyesine ulaşmadı. Bunları sizler başardınız. Ben Manisa ile ilgili şunu söyleyebilirim, köy içi yollar veya köyün ana girişi gibi yollar, köylerde vatandaşın evine içme suyu götürmeler, bunlar vatandaşın genel konforu için gerekli olan şehir ile köy arasındaki farkı kapatmaya yönelik işler. Manisa'da farklı olarak özel idarenin sulama göletleri yapması da vatandaşın genel hayat konforuna değil, ekonomisine yönelik yatırımlardır. Bu yatırımlarla sulama imkanı sağladığımız için tarımın verileri artmıştır. Böylece çiftçimiz de ciddi bir gelir elde etmiştir. Ayrıca tarımdan başka özel idare olarak okullar yaptık, okullarda taşımalı öğrenciler için yemekhaneler açtık. Bundan sonra biz köyleri şehir haline getirdik diyerek bayrağı büyükşehir belediyeye devrediyoruz" dedi.

İl Encümen üyeleri de görev süreleri boyunca ilin tamamına ihtiyaç duyulan her alanda hizmet götürmeye özen gösterdiklerini dile getirerek Vali Savaş'a kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.

Vali Savaş daha sonra görevleri sona eren İl Encümen Üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür edip, plaketle ödüllendirdi. Tören, toplu halde fotoğraf çektirilmesi ile sona erdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Abdurrahman Savaş'tan İl Encümen Üyelerine Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement