Vize Esnafına İş Sağlığı ve Güvenliği Anlatıldı - Son Dakika
Yerel

Vize Esnafına İş Sağlığı ve Güvenliği Anlatıldı

Vize Esnafına İş Sağlığı ve Güvenliği Anlatıldı

Kırklareli'nin Vize ilçesinde Vize Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı ile Megatrak Ortak Sağlık Güvenlik Birimi firmasının ortaklaşa düzenlediği toplantı ile Vize esnafı iş ve işçi sağlığı konusunda bilgilendirildi.

27.01.2014 11:14

Kırklareli'nin Vize ilçesinde Vize Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ile Megatrak Ortak Sağlık Güvenlik Birimi firmasının ortaklaşa düzenlediği toplantı ile Vize esnafı iş ve işçi sağlığı konusunda bilgilendirildi.

6331 sayılı İş Sağlığı Güvenliği Kanunu ve ilgili yönetmelik gereği Temel İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili yapılan toplantı Vize Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü salonunda gerçekleştirildi. Programa Esnaf Odası Başkanlığı ile muhasebeciler ve Esna Odasına kayıtlı üyeler katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Vize Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Basri Korkmaz, iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili kanunun Oda üyeleri ve yanlarında çalışanların kanunla ilgili yükümlülüklerini, ileride karşılaşacakları sıkıntıları ve kanunun hassasiyeti hakkında bilgiler verdi. Ardından söz alan Megatrak Ortak Sağlık Güvenlik Birimi firması yetkilileri ise yasanın içeriği hakkında geniş ve kapsamlı bilgileri üyelere aktardı.

Toplantının son kısmında ise programa karşılıklı soru cevap şeklinde devam edildi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vize Esnafına İş Sağlığı ve Güvenliği Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement