Voleybol Erkekler 3. Ligi - Son Dakika
Yerel

Voleybol Erkekler 3. Ligi

Voleybol Erkekler 3. Ligi

Türkiye Voleybol Erkekler 3.Lig A Grubu'da mücadele eden Kula Belediyespor, ligde oynadığı 14 karşılaşmada 11 galibiyet, 3 yenilgi alıp 33 puan topladı.

21.03.2013 09:42

Türkiye Voleybol Erkekler 3. Lig A Grubu'da mücadele eden Kula Belediyespor, ligde oynadığı 14 karşılaşmada 11 galibiyet, 3 yenilgi alıp 33 puan topladı. Kula Belediyespor ligi 2. sırada bitirmeyi başardı. Ligde oynadığı karşılaşmaları kazanarak adını play-off'a yazdıran Kua Belediyespor'da hedef, Play-off maçlarında da aynı başarıyı gösterip 2. Lig'e çıkmak.

2012 yılında kurulmasına rağmen, ilk yılında Bölgesel Lig'den 3. Lig'e yükselen Belediyespor, bu yıl da 2. Lig'e yükselme play-off gruplarına kalmayı başardı. Büyük hedefleri olan Kula Belediyespor takım kaptanı Hasan Gören, Manisa'yı 3. Lig'de temsil eden tek erkek voleybol takımı olduklarını hatırlatarak, şunları söyledi: "Tek hedefimiz 2. Lig'e çıkmak. Bunun için takım arkadaşlarımız ve teknik kadromuzla elimizden geleni yapacağız. Takım olarak bunu başaracak güçteyiz. Bizim için artık lig bitti. Sıra 2-4 Nisan tarihleri arasında oynanacak 2. Lig Play-off karşılaşmalarında. Bundan sonra hazırlıklarımızı Play-off grup maçları için yaparak Kula'yı hak ettiği yere taşıyacağız."

Antrenör Mehmet Eroğul ise, genç bir ekip olduklarını ifade ederek, oyuncularının yeni gelen arkadaşlarla kaynaşma ortamını çok iyi sağlayarak birbirlerine çabuk uyum sağladıklarını bildirdi. Yeni bir takım olmalarına rağmen voleybola renk kattıklarını, bu başarıyı yaşatan sporcuları tebrik ettiğini söyledi.

Takım olarak gelecek yıl Manisa ve Kula'yı 2. Lig'de temsil etmek için ne gerekiyorsa yapacaklarını dile getiren Kula Belediyespor 2. Başkanı İsmail Temel, "Kulalılar'ın desteği ile bu duruma geldik. Kadromuz ve misyonumuz ile bu başarıyı hak ediyoruz. 2. Lig'e çıkmak için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Oyuncularımda bu çabayı ve inancı görüyorum. Bize inanan ve güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Desteğini esirgemeyen başta belediye başkanımız Selim Aşkın olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Voleybol Erkekler 3. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement