Yalçın: "Görevden Kaçmam" - Son Dakika
Yerel

Yalçın: "Görevden Kaçmam"

Yalçın: "Görevden Kaçmam"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 23.Dönem Ordu Milletvekili Rıdvan Yalçın, "Bana partim ve Ordu insanı ihtiyaç duyuyorsa hiçbir görevden kaçmam" dedi.

15.08.2013 11:19

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 23. Dönem Ordu Milletvekili Rıdvan Yalçın, "Bana partim ve Ordu insanı ihtiyaç duyuyorsa hiçbir görevden kaçmam" dedi.

MHP Ordu Eski Milletvekili Rıdvan Yalçın yaptığı açıklamada, "Bana partim nerede görev vermeyi arzu ediyorsa bize lazımsın diyorsa orada olmaya kararlıyım. Ben 41 yaşındayım, yaşamımın son 20 yılı aktif siyaset içerisinde geçti. Son 10 yılda üst düzey yönetici olarak görev yaptım. Uzun süre il başkanlığı, milletvekilliği yaptım. MHP'nin büyük kongrelerinde divan başkan yardımcılığı, Adalet Komisyon Üyeliği gibi birçok görevde bulundum. MHP'nin her noktasında çalışmış birisi olarak, yaşıma göre çok önemli bir siyasi tecrüben var. Bu siyasi tecrübe ve birikimimi Ordu insanımızın hizmetine sunmayı arzu ediyorum. Bu sebeple ben makam ve mevki hırsı içerisinde değilim. Genç yaşımda her makamı yaşadım. Bana partim ve Ordu insanı ihtiyaç duyuyorsa hiçbir görevden kaçmam. MHP bana şu noktada 'sana ihtiyacımız var' diyorsa dediğim gibi çaycılık olur, Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Belediye Başkanlığı olur, hiç fark etmez. Bana partim nerede görev vermeyi arzu ediyorsa orada olmaya kararlıyım. Hem partime hem Ordu halkına hizmet etmeyi arzu ediyorum" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yalçın: 'Görevden Kaçmam' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement