Yazar Sinan Yağmur'dan Çözüm Sürecine Destek - Son Dakika
Yerel

Yazar Sinan Yağmur'dan Çözüm Sürecine Destek

Yazar Sinan Yağmur\'dan Çözüm Sürecine Destek

Muş'un Korkut ilçesinde düzenlenen etkinliklere katılmak üzere kente gelen Yazar Sinan Yağmur, çözüm sürecine destek verdi.

16.05.2013 16:08

Muş'un Korkut ilçesinde düzenlenen etkinliklere katılmak üzere kente gelen Yazar Sinan Yağmur, çözüm sürecine destek verdi.

Korkut ilçesinde düzenlenen 'Gençlik Haftası' programına katılan yazar Sinan Yağmur, Korkut Kaymakamı Adnan Daldal'ı makamında ziyaret etti. Türkiye'nin 7 bölgeden oluştuğunu hatırlatan Yağmur, "7 bölgede, 7 iklimdeki bütün insanlarımızın tek bir gayesi vardır. Herkes huzur ve kardeşlik içerisinde hayatlarını idame ettirmek istiyor. Mardin'deki Hasan ile Manisa'daki Hasan secde kardeşidir. Onlar her zaman birlikteydiler, fakat bazı istenmeyen olaylar oldu, neticesinde insanlarımızın hayat damarları ve gönül birlikleri zedelenince tekrar bizi bir araya getiren o gönül birliğini, o mana birliğini bir araya getirmek amacı ile yapılan bütün projeler, bütün yaklaşımlar, bütün iyi niyetler halisane bir şekilde inşallah sonuçlanacaktır" şeklinde konuştu.

Memleketin birliği ve dirliği için bir şeyler yapılması gerektiğini kaydeden Yağmur, "Dolayısıyla bu anlamda kim bu memleketin birliği, dirliği, insanların huzuru ve hayat standardı için iyi niyetli bir şeyler yapıyorsa bizler her zaman onlara duacı ve yanındayız. Güzel günler tekrar buralarda olacaktır. O nedenle gönül birliğinin tesisi için çabalayanlara; aşk, sevgi, huzur verenlere, kucaklayanlara ve idarecilerimize çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

10 yıldan beri bölgede ciddi gelişmeler olduğuna dikkat çeken Yıldırım, bu gelişmelerin de bölgede görev yapan mülki idare amirlerinin almış olduğu inisiyatiflerden kaynaklandığını söyledi. Yağmur, "Son 10-15 yılda Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimizde bu güzel tesislerin, eğitimin, sağlığın ve birçok hizmetin diğer yıllara oranla artışında da en büyük etken mülki idare amirlerimiz olmuştur. Bunu samimiyetle aşkla bir görev olarak yapmıyorlar. Vicdan, ahlak ve meziyet olarak yapıyorlar. Bu nedenle kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Hizmet yapan bütün insanlarımızdan, idarecilerimizden Allah razı olsun. Halkın içinde halkla beraber ve halkın derdi ile dertlenen valilerimiz ve kaymakamlarımız bu memleketin daha da güzel olmasının en büyük mimarlarıdır" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yazar Sinan Yağmur'dan Çözüm Sürecine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement