Yerel Seçime Doğru... - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçime Doğru...

Yerel Seçime Doğru...

Ak Parti Manavgat Belediye Başkan Adayı Recep Barut, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin ilçenin makus talihinin değiştirilmesi için bir fırsat olduğunu vurguladı.

22.01.2014 13:19

Ak Parti Manavgat Belediye Başkan Adayı Recep Barut, 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerin ilçenin makus talihinin değiştirilmesi için bir fırsat olduğunu vurguladı. Ak Parti Manavgat İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısında konuşan ve kendisinin bugüne kadar 3 defa seçim geçirdiğini hatırlatan Başkan Barut; " Bu üç seçimde de gördüğüm şudur. Seçimi kazanmak ekip çalışması ve dayanışmayla olur. Herkes üstüne düşeni ve verilen görevi layıkıyla yaparsa biz, Manavgat'ı iktidarla buluştururuz. Biz bu seçimi kazanabilecek azim ve inançtayız. Dayanışmayla da bu seçimi kazanacağımıza inanıyorum" dedi.

Ak Parti Manavgat İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısı MATSO Otogar Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya Ak Parti Manavgat İlçe Başkan Vekili Hüseyin Özdemir, Manavgat Belediye Başkan Adayı ve Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut, Kadın Kolları Başkanı Eda Temur Tansak, Gençlik Kolları Başkanı Erhan Çetin'de katıldı. 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler nedeniyle toplantıda ilçe yönetim kurulu üyelerinin yanısıra, kadın kolları ve gençlik kolları yöneticileri de yer aldı.

Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, 30 Mart'ta kritik bir seçimin yapılacağını ifade ederek, seçimi kazanmak için hedefe odaklanmak gerektiğini kaydetti. Ak Parti Manavgat İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Muharrem İnce'de seçim çalışmaları ve yapılacaklar hakkında bilgi verdi.

Toplantıda seçim süresince ilçe SKM tarafından yapılacak işler görüşüldü, kadın ve gençlik kollarının faaliyetleri anlatıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yerel Seçime Doğru... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement