Yılın Starları Anketinde Sanko Holding "Yılın İhracatçısı" Seçildi - Son Dakika
Yerel

Yılın Starları Anketinde Sanko Holding "Yılın İhracatçısı" Seçildi

Yılın Starları Anketinde Sanko Holding "Yılın İhracatçısı" Seçildi

İş dünyasının önemli yayın organlarından Ekovitrin Dergisi tarafından gerçekleştirilen “Yılın Starları” anketinde, SANKO Holding, “Yılın İhracatçısı” kategorisinde ipi göğüsledi.

08.05.2016 15:20

İş dünyasının önemli yayın organlarından Ekovitrin Dergisi tarafından gerçekleştirilen "Yılın Starları" anketinde, SANKO Holding, "Yılın İhracatçısı" kategorisinde ipi göğüsledi.

Ekovitrin Dergisi Editörü Bilal Koçak, bu yıl 15'incisi gerçekleştirilen anketin 1 Şubat'ta başladığını ve 25 Nisan'da sona erdiğini belirtti.

Koçak," Türkiye'nin yanı sıra, ABD'den Çin'e kadar dünyanın dört bir yanından okuyucularımız www.ekovitrin.com ve Ekovitrin dergisindeki anket formunu doldurarak oylamaya katıldı" dedi.

Siyasetten bürokrasiye, üniversitelerden belediyelere, sivil toplum örgütlerinden şirketlere ve markalara, yurtiçinden ve yurtdışından işadamlarına kadar Ekovitrin Jürisi tarafından aday gösterilen isimler için oy kullanıldığını kaydeden Koçak, "Yılın Starları 455 bin 607 oyun kullanıldığı dev anket sonucunda belirlendi. Yılın Starları Haziran ayında İstanbul'da düzenlenecek törenle ödüllerini alacak" ifadelerini kullandı.

Ekovitrin Dergisi'nce gerçekleştirilen ankette 2012 yılında SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, 2015'te ise SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu "Yılın Sanayicisi" seçilmişti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yılın Starları Anketinde Sanko Holding 'Yılın İhracatçısı' Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement